15.2 C
Kastoria
spot_img

  Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: “Ποτέ δεν μου αρκούν οι ώρες να μιλάω με τον κόσμο”

  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Τετάρτη και Πέμπτη δυο ημέρες που μου φάνηκαν εξαιρετικά μικρές! Παρόλο που η επαφή μου με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνεχής και συστηματική, ποτέ δεν μου αρκούν οι ώρες να μιλάω με τον κόσμο!

  Εχθές Τετάρτη επισκέφθηκα την κυρία Andromachi Skreka Προϊστάμενη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Καστοριάς και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε! Ενημερώθηκα για το πλήθος των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων στα οποία έχει ενταχθεί η Καστοριά με την αρωγή και συμπαράσταση της Περιφέρειας μας σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Υπουργεία μας Πολιτισμού και Τουρισμού! Ως Βουλευτής Καστοριάς θα προωθήσω και θα αναδείξω με κάθε δύναμη τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, πόσο δε την τεράστια ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά!

  Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε με συνάντηση με το Συλλόγο Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για όσα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα οι επαγγελματίες του χώρου στην περιοχή μας.

  Μια στάση στις φοιτητικές εκλογές! Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Καστοριάς έδωσε ισχυρό παρόν κερδίζοντας 3 έδρες!

  Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με περιοδεία στα χωριά της Ιεροπηγής και του Δενδροχωρίου όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους! Δεν μπορώ παρα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγκαλιάζει με τέτοια αγάπη και ευγένεια πάντα! Άλλωστε είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας σε ολόκληρη την προεκλογική μου διαδρομή!

  Η Πέμπτη ξεκίνησε με επίσκεψη στους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Συνοριοφυλάκων Καστοριάς και επίσκεψη στο ΑΤ Άργους Ορεστικού! Οι Αστυνομικοί μας, από οποιοδήποτε βαθμό και θέση εργάζονται σκληρά, κατατάσσοντας την Καστοριά και τη Δυτική Μακεδονία σήμερα στις περιοχές με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα στην Ελλάδα! Μια περιοχή στην παραμεθόριο με πλήθος προκλήσεις καθημερινά!

  Η ημέρα σήμερα θα έκλεινε με τη συνάντηση νέων! Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν! Όμως εγώ το χρωστάω και δεσμεύομαι να το πραγματοποιήσουμε μια από τις επόμενες ημέρες! Το σύνθημα ότι η Καστοριά ανανεώνεται είναι γεγονός! Η Καστοριά πρέπει να αλλάξει και αυτό θα γίνει την Κυριακή 21 Μαΐου!

  #ΝΔ

  #η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Παρόμοια αρθρα

  Ανακοίνωση ΚΤΕΛ για την ημέρα των εκλογών

  Τροποποίηση Δρομολογίων Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023,καθώς και σε περίπτωσηεπαναληπτικών εκλογώντην Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023,για...

  Δημοτικές εκλογές: Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία

  Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστά...

  Γρηγόρης Γρηγοριάδης: Κεντρική ομιλία και παρουσίαση υποψηφίων την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

  Σας προσκαλώ στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία και Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας...

  Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου η κεντρική ομιλία του Γιάννη Κορεντσίδη

  Ο Γιάννης Κορεντσίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου...

  Διαβάστε ακόμη

  Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος στο Θ΄ Θεολογικό Συνέδριο, της Ι.Μ. Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου, με θέμα: «Ο Ναυπάκτιος π. Θεόκλητος Διονυσιάτης»

  Αναδημοσίευση Δελτίου Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου https://youtu.be/ws4QvCwPNVM Τό Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, στήν...

  Καστοριά: Απάντηση Υφυπουργού για τις καταστροφές στα φασόλια

  Απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Κωνστνατίνου Χήτα, σχετικά με την ολική...

  Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου (Κυριακή 1 – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023)

  Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου (Κυριακή 1 – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023) Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Παναγίας...