9.2 C
Kastoria

  Ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου Α.με.Α Π.Ε. Καστοριάς “Κοιτάω Μπροστά”

  spot_img

  Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 τελέσθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Καστοριάς «Κοιτάω Μπροστά» από τον Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο με την αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, μελών και φίλων του Σωματείου στον ισόγειο χώρο του Σκαπέρδειου Δημοτικού Μεγάρου. Το νεοϊδρυθέν Σωματείο αποτελεί πρωτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό όργανο του αναπηρικού κινήματος της Π.Ε. Καστοριάς μέσω του οποίου μπορεί να εκπροσωπείται το σύνολο των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειες εκείνων των ατόμων που δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους. 

  Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους απλόχερα έδειξαν τη στήριξή τους για την ίδρυση του Σωματείου και συνεισέφεραν στην οργάνωση του γραφείου, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για διαρκή στήριξη των προσπαθειών του Σωματείου. 

  Εικόνα3new

  Ειδικότερα απευθύνονται ευχαριστίες προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο για την ηθική στήριξη και για την τέλεση των εγκαινίων, τον Δήμαρχο Καστοριάς κο Ιωάννη Κορεντσίδη για την αγαστή συνεργασία και για την έμπρακτη στήριξη μέσα από την παραχώρηση των χώρων του γραφείου καθώς και του βασικού εξοπλισμού και την ΕΣΑΜΕΑ για την καθοδήγηση σε ότι αφορά την ίδρυση του Σωματείου, όπως επίσης για τη χορηγία του απαραίτητου εξοπλισμού. Επίσης ευχαριστούμε την κα Χρύσα Κοσμίδου για την παρουσίαση της εκδήλωσης και τους φίλους εθελοντές για την ηχητική εγκατάσταση. Τον κο Μητσόπουλο Δημήτρη για τη γραφιστική δημιουργία του λογοτύπου. Τον κο Καλαφατίδη Μιχαήλ για τη δημιουργία της σελίδας επικοινωνίας του Σωματείου στο facebook. Τον κο Κώστα Αποστόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποριάς για τη διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ακόμη, ευχαριστούμε για την προσφορά των εδεσμάτων τους Φούρνους Κοκοβίδη, Αλέξανδρος, Υφαντίδης, Ίρις, Θεά Δήμητρα, Σουσάμι, τα ζαχαροπλαστεία Καλαμπούκα, Παπανδρέου, Τζήλλας και Zoom Serie και την Pizza Roma. Ειδικά ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Καστοριάς για την πρώτη χρηματική δωρεά για την εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου.

  Εικόνα2new

  Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια για την ελπίδα που μας δίνετε ότι θα αγκαλιάσετε τις προσπάθειές μας και θα συμπαρασταθείτε στα πολλά και δύσκολα προβλήματα τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 

  Για το Σωματείο

  Η Πρόεδρος

  Ειρήνη Χρηστάκη

  Ο Γενικός Γραμματέας

  Παναγιώτης Σεμασιώτης

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Μητροπολίτης Καστορίας: Ποιμαντικές δραστηριότητες τριημέρου 21-23 Φεβρουαρίου (φωτογραφίες)

  Κατά τήν διαρρεύσασα ἑβδομάδα ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος εὐλόγησε τίς βασιλόπιτες τῆς Περιφερειακῆς...

  Κοπή Πίτας των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

  Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλινίκου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου...

  Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου (Δευτέρα 19 – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024)

  Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου (Δευτέρα 19 – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024) Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου Αὐτοψία στά...

  Καστορίας Καλλίνικος: «Πεθαίνει η πατρίδα και εσύ χαίρεσαι, γιατί κάποια ελίτ σε χειροκρότησε!»

  Καστορίας Καλλίνικος: «Πεθαίνει η πατρίδα και εσύ χαίρεσαι, γιατί κάποια ελίτ σε χειροκρότησε!» Με Αρχιερατικό...

  Διαβάστε ακόμη

  Προγραμματισμένες Διακοπές Ρεύματος για σήμερα 27 Φεβρουαρίου και αύριο 28 Φεβρουαρίου στον Δήμο Καστοριάς 

  H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και...

  Σύλ. Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς: “Πρόσκληση σε επιστημονική εκδήλωση με θέμα την Αξιολόγηση”

  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς συνδιοργανώνει με την ΕΛΜΕ Καστοριάς επιστημονική εκδήλωση...

  Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας 

  1ος Αγώνας Αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου, η...

  Έκθεση φωτογραφίας “ΜΝΗΜΕΣ” από την Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς

  Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς: έκθεση φωτογραφίας ΜΝΗΜΕΣ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς η...