21.4 C
Kastoria

  Ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου Α.με.Α Π.Ε. Καστοριάς “Κοιτάω Μπροστά”

  spot_img

  Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 τελέσθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Καστοριάς «Κοιτάω Μπροστά» από τον Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο με την αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, μελών και φίλων του Σωματείου στον ισόγειο χώρο του Σκαπέρδειου Δημοτικού Μεγάρου. Το νεοϊδρυθέν Σωματείο αποτελεί πρωτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό όργανο του αναπηρικού κινήματος της Π.Ε. Καστοριάς μέσω του οποίου μπορεί να εκπροσωπείται το σύνολο των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειες εκείνων των ατόμων που δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους. 

  Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους απλόχερα έδειξαν τη στήριξή τους για την ίδρυση του Σωματείου και συνεισέφεραν στην οργάνωση του γραφείου, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για διαρκή στήριξη των προσπαθειών του Σωματείου. 

  Ειδικότερα απευθύνονται ευχαριστίες προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο για την ηθική στήριξη και για την τέλεση των εγκαινίων, τον Δήμαρχο Καστοριάς κο Ιωάννη Κορεντσίδη για την αγαστή συνεργασία και για την έμπρακτη στήριξη μέσα από την παραχώρηση των χώρων του γραφείου καθώς και του βασικού εξοπλισμού και την ΕΣΑΜΕΑ για την καθοδήγηση σε ότι αφορά την ίδρυση του Σωματείου, όπως επίσης για τη χορηγία του απαραίτητου εξοπλισμού. Επίσης ευχαριστούμε την κα Χρύσα Κοσμίδου για την παρουσίαση της εκδήλωσης και τους φίλους εθελοντές για την ηχητική εγκατάσταση. Τον κο Μητσόπουλο Δημήτρη για τη γραφιστική δημιουργία του λογοτύπου. Τον κο Καλαφατίδη Μιχαήλ για τη δημιουργία της σελίδας επικοινωνίας του Σωματείου στο facebook. Τον κο Κώστα Αποστόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποριάς για τη διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ακόμη, ευχαριστούμε για την προσφορά των εδεσμάτων τους Φούρνους Κοκοβίδη, Αλέξανδρος, Υφαντίδης, Ίρις, Θεά Δήμητρα, Σουσάμι, τα ζαχαροπλαστεία Καλαμπούκα, Παπανδρέου, Τζήλλας και Zoom Serie και την Pizza Roma. Ειδικά ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Καστοριάς για την πρώτη χρηματική δωρεά για την εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου.

  Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια για την ελπίδα που μας δίνετε ότι θα αγκαλιάσετε τις προσπάθειές μας και θα συμπαρασταθείτε στα πολλά και δύσκολα προβλήματα τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 

  Για το Σωματείο

  Η Πρόεδρος

  Ειρήνη Χρηστάκη

  Ο Γενικός Γραμματέας

  Παναγιώτης Σεμασιώτης

  Παρόμοια αρθρα

  Σωματείο Α.με.Α. Κοιτάω Μπροστά: Ενίσχυση του θεσμού των σκύλων οδηγών και θεσμική κατοχύρωση του επαγγέλματος του εκπαιδευτή σκύλων οδηγών

  Ενίσχυση του θεσμού των σκύλων οδηγών και θεσμική κατοχύρωση του επαγγέλματος του εκπαιδευτή σκύλων...

  Προσωπικός βοηθός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Όλη η διαδικασία

  Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας...

  Η Τιμία Κάρα της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας στον Άγιο Νικάνορα Καστοριάς (φωτογραφίες)

  Σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η γερόντισσα Εφραιμία κόμισε την Τιμία Κάρα της Οσίας Σοφίας...

  Διαβάστε ακόμη

  Παρουσίαση του βιβλίου “Η θεία Αλεξάνδρα & άλλα αφηγήματα” του Γιάννη Ηλιάδη

  Παρουσίαση του βιβλίου “Η θεία Αλεξάνδρα & άλλα αφηγήματα” του Γιάννη Ηλιάδη. Συμμετέχει το Σπασμένο...

  Το φθινόπωρο είναι λιγάκι ύπουλο

  "Το φθινόπωρο είναι λιγάκι ύπουλο.Προσποιείται το καλοκαίρι, αλλά στο βάθος είναι πάντα χειμώνας"Γρηγόρης Ξενόπουλος Ένα...

  Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η εικαστική έκθεση του Πάνου Ζήζου (βίντεο | φωτογραφίες)

  Συνεχίζεται η πρώτη ατομική εικαστική έκθεση του Πάνου Ζήζου με τίτλο "Κυκλική Σταθερότητα", η...