Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
17.3 C
Kastoria

  Kia Sportage: Αυτό είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023

  Το KIA Sportage αναδείχθηκε "Αυτοκίνητο του 2023" για την Ελλάδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2022.

  spot_img
  spot_img

  Το KIA Sportage αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο του 2023” για την Ελλάδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2022, στο Domotel Kastri, με συμμετοχή στελεχών των εισαγωγικών εταιριών του κλάδου, εκπροσώπων φορέων και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

  To κορεάτικο SUV συγκέντρωσε 399 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του το Opel Astra με 276 βαθμούς και το BMW X1 με 258 βαθμούς. Στην τελική δεκάδα της φετινής φανερής ψηφοφορίας, συμμετείχαν επίσης τα Peugeot 308 (258 βαθμοί), DS 4 (239 βαθμοί), Toyota Yaris Cross (226 βαθμοί), Dacia Jogger (218 βαθμοί), Alfa Romeo Tonale (214 βαθμοί), Hyundai Ioniq 5 (211 βαθμοί) και Skoda Fabia (201 βαθμοί).

  ATX Ελλάδα

  Τα αυτοκίνητα αξιολογήθηκαν με γνώμονα, κυρίως, τις ανάγκες και προτεραιότητες του μέσου οδηγού. Τα κριτήρια επιλογής αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, όπως επίσης το κόστος αγοράς και χρήσης.

  Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του δημοσιογραφικού θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, είχαν συγκεντρωθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, στις 5 Δεκεμβρίου 2022, όπου οδήγησαν για μια ακόμη φορά και τα 10 υποψήφια νέα μοντέλα της τελικής φάσης: Alfa Romeo Tonale, BMW X1, Dacia Jogger, DS 4, Hyundai Ioniq 5, KIA Sportage, Opel Astra, Peugeot 308, Skoda Fabia,Toyota Yaris Cross.

  KIA Sportage

  Η αυτοκίνηση αλλάζει και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής επιβάλλει μία μεγάλη στροφή στον τομέα της ενέργειας -και αυτό στο χώρο του αυτοκινήτου έχει τη μορφή της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση. Παρά ταύτα, υπάρχει ακόμη δρόμος για την ολική μετάβαση στη χώρα μας.

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  «Αυτοκίνητο του 2023»: Η τελική 10άδα για τον τίτλο στην Ελλάδα

  Γιάννης Κανουπάκης Η διαδικασία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» στη χώρα μας για...

  Διαβάστε ακόμη

  ΔΕΗ blue – Visa: Νέα συνεργασία με σημαντικά προνόμια για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων

  ΔΕΗ blue – Visa: Νέα συνεργασία με σημαντικά προνόμια για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων Επιστροφή με άμεση πίστωση...

  Επίσημη παρουσίαση του 11ου BAJA GREECE 2024

  Επίσημη παρουσίαση του 11ου BAJA GREECE 2024 Η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου BAJA GREECE σας...

  Τι πρέπει να περιέχει το φαρμακείο του αυτοκινήτου!

  Σε κάθε μικρή ή μεγάλη απόσταση με το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχετε λάβει...

  Όρια ταχύτητας στην Ελλάδα: Τέλος στα 130 χιλιόμετρα – Πόσο θα είναι τα νέα

  Και αν η κλιματική αλλαγή… ορίζει μείωση των ορίων ταχύτητας για χαμηλότερους ρύπους (αυτό βέβαια είναι...