16.9 C
Kastoria

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της Καστοριάς και των χορηγών της ομάδας για την χρονιά 2022 – 2023

    spot_img
    spot_img

    Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Ξενοδοχείο CALMA, η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της Καστοριάς και των χορηγών της ομάδας, για την νέα χρονιά 2022 – 2023.

    Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στην αίθουσα του HOTEL CALMA, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.15, η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της Καστοριάς, καθώς και των χορηγών της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

    Παρόντες εκτός από αρκετούς ποδοσφαιριστές, ήταν το προπονητικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης, αρκετοί φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, καθώς και αρκετοί χορηγοί.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπευθύνου επικοινωνίας Βασίλη Χριστόπουλου, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

    “Σήμερα είμαστε εδώ προκειμένου να σας παρουσιάσουμε την επίσημη φανέλα της ομάδας καθώς και τους χορηγούς στη φετινή μας προσπάθεια”, είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καστοριάς.

    Και ο κ. Χριστόπουλος συνέχισε:” Ωστόσο, οι ευθύνες μας φέτος είναι πολύ μεγαλύτερες, μιας και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο και με δεδομένο τις συνθήκες που επικρατούν με την πρωτοφανή καθυστέρηση της έναρξής του, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες. Πιστεύω όμως, ότι με την συνδρομή των χορηγών, των φιλάθλων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα καταφέρουμε έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

    Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Σάκης Ρήμος ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα όσον αφορά την 3μηνη καθυστέρηση του πρωταθλήματος, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά όπως δείχνουν οι εξελίξεις σύμφωνα με πληροφορίες στις 13 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

    Κατόπιν ευχαρίστησε τους χορηγούς της φετινής περιόδου και συγκεκριμένα την stoiximan για την φανέλα Umbro που θα φοράει ο σύλλογος στους αγώνες, την εταιρία NOISIS (Επιδοτήσεις Επενδυτικών Σχεδίων) που είναι και ο ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ και η οποία εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Χριστίνα Παρασκευαΐδου , την εταιρία LEVER (Σαμαράς και Συνεργάτες), την εταιρία ΚΟGIAS, το Αρχοντικό ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ του Σιδέρη Σμαρόπουλου και την εταιρία Water Land στη Θεσσαλονίκη του κ. Σάββα Αραμπατζίδη.

    Ο κ. Αραμπατζίδης, το αφεντικό της Waterland δεν μπόρεσε, τελικά να είναι σήμερα στην Καστοριά λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος, αλλά έστειλε, μέσω του Γιώργου Πανταζή που μεσολάβησε επιτυχώς για αυτή την χορηγία τους χαιρετισμούς του και την θετική του ενέργεια στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ιστορική ομάδα, ευχόμενος Καλή επιτυχία στην Καστοριά μας, κάτι για το οποίο πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους ο κ. Χριστόπουλος.

    Επίσης ο πρόεδρος της Καστοριάς έκανε αναφορά και ευχαρίστησε θερμά και τις πολλές τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες συνδράμουν στην φετινή προσπάθεια της ομάδας και οι οποίες είναι οι εξής :

    Καστανίδης, Catering Γαστρονόμος Cafe Zaza, Ψηστήρι, Jumbo (Τερπίνας λ), Εν Καιρώ, Pizza Roma, Πασατέμπο, Σουλάτσο, Φυτώριο Φρέντι, Γραμμόφωνο, City Center Cinema , Οικοδομικά Υλικά Δατσιάδης, Γυμναστήριο Bennefit, Vodafone Τριανταφύλλου, Βιβλιοπωλείο Γιάννη Σίμου, Club Pragua, Κρεοπωλείο Συτυλίδη, Gadget Computers, Eλαστικά Κωστέα, Κουφώματα Παπαβασιλείου, Κρεοπωλείο Τσίλογλου, Cafe Ιδαίες, Aperta, ΕΛΤΑ Courier Τζημαράκας, Ηλεκτραγορά Γιαννακόπουλος, Γενική Ταχυδρομική Courier Στασινόπουλος, Παιδικά Ρούχα Miss Kids (Γιώσης), Κτηνιατρείο Δημητριάδης Παναγιώτης, Ελληνική Διατροφή, Cafe Sunday (Δοκόπουλος), Βattlenet Arena (Παράσχος), Jps (Πατρωνίδης), Lisound & Lights (Λαζάρου), Γκολίτσης Σπύρος της εταιρίας ERREA, για την χορήγηση της 2ης εμφάνισης, Γουνοποιητικές επιχειρήσεις ” Duo Frateli” των αδερφών Κώστα και Αντώνη Ντίσιου (χορηγός καλοκαιρινής αποστολής εξόδου), Τσιουχαδάρης Δημήτρης, Εταιρεία Planeta Furs ιδιοκτησίας Αλκιβιάδη – Φραντζέζου, καθώς και η οικογένεια του Βασίλη Σιάμου και η οικογένεια Σπυρόπουλου.

    Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Διευθύντρια Πωλήσεων της NOISIS κ. Χριστίνα Παρασκευαΐδου, η οποία αφού έκανε ένα σύντομο ιστορικό στο προφίλ της εταιρίας του κ. Νικητίδη, τόνισε ότι

    «Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η εταιρία ΝΟISIS κατά καιρούς έχει συνδράμει και έχει στηρίξει διάφορες προσπάθειες, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε : «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εταιρία NOISIS για πρώτη φορά είναι χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς 1980, και μάλιστα ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ και αρωγός σε αυτή την σοβαρή προσπάθεια, που καταβάλλει ο πρόεδρος και γενικότερα η διοίκηση του συλλόγου σε μια προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής Καστοριάς. Εκ μέρους του προέδρου κ. Νικητίδη και της διοίκησης της εταιρίας σας ευχόμαστε μια δυναμική σεζόν με καλά αποτελέσματα και χωρίς τραυματισμούς και με γεμάτες τις κερκίδες»

    Από την εκδήλωση για οικογενειακούς λόγους απουσίαζε ο προπονητής Ηλίας Σολάκης, ο οποίος ωστόσο έστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό: ” Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, που βοηθάνε εμπράκτως την ομάδα μας. Εμείς από την πλευρά μας σαν ποδοσφαιρικό τμήμα υποσχόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να αναδείξουμε την ιστορική ομάδα της Καστοριάς. Χρειαζόμαστε όμως απαραίτητα την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου”.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Σιδέρης Σμαρόπουλος (Χορηγός Αρχοντικό ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ), ο Πέτρος Δοκόπουλος (Καρδιολόγος, πρόσφερε δωρεάν τις ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές), ο ένας από τους Γενικούς Αρχηγούς της Καστοριάς Διονύσης Λίτσκας, ο 1ος αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γκέγκας, ο Προπονητής της Β’ ομάδας της Καστοριάς και της Ακαδημίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου.

    Ενδιάμεσα έγινε ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για την σύνθεση του προπονητικού τιμ, όπου εκτός του τεχνικού Ηλία Σολάκη, είναι ο γυμναστής Τάσος Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τοτονίδης, ενώ γενικοί αρχηγοί της ομάδας είναι οι Βασίλης Δημητριάδης και Διονύσης Λίτσκας.

    Η όμορφη αυτή εκδήλωσε έκλεισε με τον υπέροχο μπουφέ που επιμελήθηκε το ξενοδοχείο Calma.

    Φώτο: Sentra news – Δημήτρης Κουτσής

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Τέθηκε σε κυκλοφορία η λαχειοφόρος αγορά της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς

    Τέθηκε σε κυκλοφορία η λαχειοφόρος αγορά της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς, με δώρο ένα...

    3 βαθμοί άνευ αγώνα η Καστοριά με Μαγνησιακό – Βαθμολογία

    Η Καστοριά κέρδισε το παιχνίδι αυτό 3-0 άνευ αγώνα, αφού η ομάδα του Μαγνησιακού...

    Καστοριά: Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας (βίντεο με τα γκολ)

    Μεγάλη νίκη πέτυχε η Καστοριά, στο Δημοτικό γήπεδο του Κατσικά, επί της τοπικής Θύελλας...

    4 – 0 νίκησε η Καστοριά την Άρτα (βίντεο) – Βαθμολογία

    11η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου, Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής 2023-2024 ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 4-0 (ΤΕΛΙΚΟ) "Ντόρτια" έφερε...

    Διαβάστε ακόμη

    Sold out το #JobDay του Skywalker σήμερα στο Έσπερος

    SOLD OUT!!! To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης...

    Ευχαριστήριο Δήμου Καστοριάς προς “ΣΟΥΣΑΜΙ Ο.Ε.”

    Ο Δήμος Καστοριάς εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς το Αρτοζαχαροπλαστείο    «ΣΟΥΣΑΜΙ Ο.Ε.»  στη Καστοριά,...

    Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ σε υπαλλήλους της Π.Ε. Καστοριάς

    Επίδειξη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) καθώς και βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση απειλητικών...

    Ἡ Τιμία Κάρα τοῦ Ἁγίου Καλλινίκου στὴν Καστοριά

    Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Καστορίας, ἀνακοινώνει στὸ εὐσεβὲς πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως, ὅτι ἡ πόλη...