9.1 C
Kastoria

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2022 στην Καστοριά η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας

    spot_img
    spot_img

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2022 στην Καστοριά η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (Annual General Meeting/International Fur Federation). 

    Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της IFF πραγματοποιήθηκε το AGM στην Καστοριά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από περισσότερες 50 Ομοσπονδίες από όλο τον κόσμο, αλλά και δεκάδων εκτροφέων. 

    Το δυναμικό παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσε κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, απαρτιζόμενο από τον Πρόεδρο κ. Άκη Τσούκα, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λάγγα, τον Αντιπρόεδρο κ. Itzhak Cohen, τον Γενικό Γραμματέα κ. Φαίδωνα Γκιάτα και το μέλος κ. Ναούμ Δίτσιο.  Επίσης στη Συνέλευση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων κ. Αναστάσιος Μιχαλόπουλος. 

    Το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ. συμμετείχε στις εργασίες της συνέλευσης, παραθέτοντας τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας γουνοποιίας, προτείνοντας παράλληλα λύσεις για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο, αλλά και πραγματοποιώντας έναν σύντομο απολογισμό των ενεργειών που διενεργούνται με σκοπό την επιβίωση, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. 

    Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας, συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, για όλες τις δράσεις και τις ενέργειες που πραγματοποίησε επ΄ωφελεία του κλάδου, αλλά και για την άριστη φιλοξενία. 

    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μανάκα για την διοργάνωση του Annual GeneralMeeting 2022 στην Καστοριά και να ευχαριστήσουν δημόσια για τη συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την Αντιπεριφερειάρχη κα Δέσποινα Κοζατσάνη, τον Δήμο Καστοριάς και τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Κορεντσίδη, τον Δήμο Βοΐου και τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Στην ετήσια γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

    Στην ετήσια γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας που πραγματοποιείτε στην Καστοριά, βρέθηκε σήμερα...

    Η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας για πρώτη φορά στην Καστοριά και στη Σιάτιστα

    Η κορωνίδα των παγκόσμιων συνεδρίων του κλάδου της γουνοποιίας, για πρώτη φόρα στα χρονικά,...

    Διαβάστε ακόμη

    Ευχαριστήριο Δήμου Καστοριάς προς “ΣΟΥΣΑΜΙ Ο.Ε.”

    Ο Δήμος Καστοριάς εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς το Αρτοζαχαροπλαστείο    «ΣΟΥΣΑΜΙ Ο.Ε.»  στη Καστοριά,...

    Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ σε υπαλλήλους της Π.Ε. Καστοριάς

    Επίδειξη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) καθώς και βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση απειλητικών...

    Ἡ Τιμία Κάρα τοῦ Ἁγίου Καλλινίκου στὴν Καστοριά

    Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Καστορίας, ἀνακοινώνει στὸ εὐσεβὲς πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως, ὅτι ἡ πόλη...

    Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το τριήμερο 29-31 Μαρτίου 2024

    Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι το καράβι «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το τριήμερο 29-31 Μαρτίου 2024,...