Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
19 C
Kastoria

  Μετεκλογικό μήνυμα πρ. Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια

  spot_img
  spot_img

  Ξημέρωσε μία μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα,σημαντική για την Δημοκρατία μας,νικηφόρα για την Νέα Δημοκρατία.Το αποτέλεσμα των Βουλευτικών εκλογών είναι πολιτικός σεισμός, όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

  Είμαι ευτυχής και υπερήφανος γιατί:

  1)δικαιώνομαι ακόμη περισσότερο που το 2015 τάχθηκα ανοικτά και πρωταγωνίστησα στην περιοχή μας για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματός μας,

  2)έγινε το πρώτο βήμα χθες για να επαληθευθεί η πρόβλεψή μου από την αρχή της διακυβέρνησής μας, πως με τον Κυριάκο θα δημιουργήσουμε νέα σελίδα στην ιστορία της παράταξής μας, κυβερνώντας τ ρ ί τ η! συνεχή τετραετία,κάτι που δεν πετύχαμε ποτέ μεταπολιτευτικά.

  Ο αγώνας μας στον Νομό Καστοριάς στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία,παρά την ανθρωπιστική κρίση στην οποία βρίσκεται σημαντική μερίδα των συνανθρώπων μας.Και αυτό γιατί μετατρέψαμε τον τόπο μας σε μεγάλο εργοτάξιο.Αγωνίστηκα προάγοντας και προβάλλοντας αυτό το πλούσιο κυβερνητικό μας έργο.Πήρα αποφάσεις χωρίς να λογαριάσω το προσωπικό πολιτικό κόστος,μιας και αφορούσαν το γενικό καλό.Συγχαίρω την Μαρία Αντωνίου και την Αγνή Κανδύλη για την συμβολή τους στην εκλογική νίκη και το αποτέλεσμα που πέτυχε η κάθε μία ξεχωριστά.

  Ο προσωπικός μου αγώνας ήταν δύσκολος,γιατί διεξήχθη κάτω από αντίξοες και άνισες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την αρχή της επανεκλογής μου το 2019.Δεν είναι του παρόντος να προβώ σε λεπτομερέστερη πολιτική ανάλυση.Είμαι υπερήφανος για το πλούσιο κυβερνητικό έργο που παράγαμε στο Νομό,με κυρίαρχο την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας που θα φέρει στο διηνεκές την σφραγίδα μου.Νιώθω ηθική ικανοποίηση που βρέθηκα κοντά σε πολλές- πολλές εκατοντάδες συμπολίτες μου.Θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα τους ,όσο επιτρέπουν οι δυνάμεις μου και η θέση στην οποία με τοποθέτησε η λαϊκή ετυμηγορία.

  Ευγνωμονώ την οικογένειά μου που πάντοτε είναι στο πλευρό μου με αγάπη και πολλές προσωπικές θυσίες.Ευχαριστώ ολόψυχα τους στενούς μου συνεργάτες και τους φίλους που στάθηκαν στον αγώνα με ασίγαστο πάθος.Υποκλίνομαι ευχαριστώντας τους χιλιάδες πολίτες που άντεξαν στις σειρήνες και με ψήφισαν.

  Ο εκλογικός αγώνας δεν τελείωσε,αλλά συνεχίζεται για ένα μήνα ακόμη.Για να δώσουμε ένα τελειωτικό πολιτικό τέλος στον λαϊκισμό του Σύριζα.Σας καλώ στις επάλξεις για να συνεχίσουμε με ισχυρή κυβέρνηση Ν.Δ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Για μία σύγχρονη,ψηφιακή,πράσινη και ευημερούσα Ευρωπαϊκή Ελλάδα,αυτήν που αξίζουμε και έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

  Ζήσης Τζηκαλάγιας

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Σύσκεψη φορέων για τις αρκούδες στην Κορησό

  Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου συγκάλεσε την Παρασκευή 7 Ιουνίου έκτακτη σύσκεψη στην Κορησό...

  Ζήσης Τζηκαλάγιας: Με μεγάλη επιτυχία έγινε το γλέντι των Υγειονομικών του Κ.Υ Καστοριάς (βίντεο | φωτογραφίες)

  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση-γλέντι με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από...

  Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για τον Λουκά Σαμαρά

  Εν είδει τιμής στον Λουκά Σαμαρά, τον Καστοριανό που αποτελεί εξέχουσα μορφή της παγκόσμιας...

  Συγχαρητήρια Ζήση Τζηκαλάγια για την πορεία των δύο Καστοριανών Στρατηγών

  Μόνον υπερηφάνεια μπορεί να αισθάνεται κάθε Καστοριανός μετά τις επιλογές του ΚΥΣΕΑ για την...

  Διαβάστε ακόμη

  Η Μαρία Αντωνίου για την επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα (βίντεο)

  Κατόπιν εισήγησής μου, ως Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της...

  2ήμερο πανηγύρι Προφήτη Ηλία στον Μελά Καστοριάς

  2ήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις Προφήτη Ηλία για το 2024 στον Μελά Καστοριάς Την Παρασκευή 19 Ιουλίου...

  Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 19-21 Ιουλίου 2024

  Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 19-21 Ιουλίου 2024 Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι...

  ΑΜΛΕΤ του William Shakespeare στην Καστοριά την Πέμπτη 18 Ιουλίου

  William Shakespeare ΑΜΛΕΤ Καλοκαίρι 2024 Σκηνοθεσία: ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ Στο ρόλο του Άμλετ ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ Πέμπτη 18 Ιουλίου Θέατρο του βουνού, ώρα 21.30