Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
7.5 C
Kastoria

    Μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Εξωτερικών – Η προκήρυξη

    spot_img

    Το υπουργείο Εξωτερικών προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση είκοσι πέντε (25) κενών οργανικών θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής.

    Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην Αθήνα, σε χώρο και ώρα που θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των αιτήσεων συμμετοχής και θα ανακοινωθούν εγκαίρως, με ημερομηνία έναρξης το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022.

    Οι υπάλληλοι του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής υπηρετούν στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών στο εσωτερικό, καθώς και στις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στο εξωτερικό, και ασκούν όλα τα καθήκοντα τα οποία έχουν σχέση με την εξασφάλιση της ηλεκτρονικής διακίνησης πληροφοριών του Υπουργείου Εξωτερικών, την ασφαλή διαχείριση συστημάτων επικοινωνιών και πληροφορικής (ΣΕΠ), ευρωπαϊκών και διεθνών συστημάτων και δικτύων, τη διαχείριση κρυπτοϋλικού, την κυβερνοασφάλεια, την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στους τομείς επικοινωνιών, κρυπτογράφησης και πληροφορικής, τη μηχανοργάνωση και μηχανογράφηση, καθώς και την υποστήριξη του ηλεκτρονικού και λογισμικού εξοπλισμού σε όλες τις Διευθύνσεις, Υπηρεσίες και Γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Υπηρεσιών στο εσωτερικό και των διπλωματικών και προξενικών Αρχών στο εξωτερικό.

    Στους ανωτέρω ανατίθενται, όταν υπηρετούν στην Εξωτερική Υπηρεσία, πέραν των αναφερομένων στην παρ. 2, και άλλα καθήκοντα, όπως οικονομικής διαχείρισης, γραμματειακής υποστήριξης, αρχειοθέτησης, διεκπεραίωσης εγγράφων κ.ά., κατά την κρίση του προϊσταμένου της Αρχής.

    Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι υποβάλλουν ειδική αίτηση συμμετοχής (υπογεγραμμένη ιδιοχείρως ή ψηφιακά μέσω του gov.gr) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], με θέμα «Για τον διαγωνισμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής», από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε Φ.Ε.Κ. μέχρι και τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022.

    Το έντυπο της αίτησης δύναται να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και ειδικότερα στον σύνδεσμο:

    https://www.mfa.gr/dinatotites-epaggelmatikis-stadiodromias-sto-ypex/klados-epikoinonion-kai-pliroforikis/prokeruxe-diagonismou-gia-ten-plerose-eikosi-pente-25-kenon-organikon-theseon-tou-kladou-epikoinonion-kai-plerophorikes-tou-upourgeiou-exoterikon.html

    Πηγήdimosio.gr

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    ΑΣΕΠ 1/2022: Μόνιμες θέσεις για διοικητικούς και γραμματείς στο ΥΠΕΞ

    Στη εκ νέου έκδοση της προκήρυξης 1/2022 για μόνιμες προσλήψεις στην Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών...

    Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση για την Οικονομική Διπλωματία στο Περίπτερο του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα: «Αμερικανικές & Εμιρατινές Επενδύσεις στην Ελλάδα»

    Η Μαρία Αντωνίου παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την Οικονομική Διπλωματία στο Περίπτερο του Υπουργείου...

    Προκήρυξη Α.Ε.Α. για την πρόσληψη 38 ατόμων τεχνικού προσωπικού διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη εποχιακών αναγκών συνεργείων ΕΛ. ΑΣ.

    Πρόσληψη 38 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη...

    Διαβάστε ακόμη

    Πιθανή «ευχάριστη» ανατροπή στον νέο κατώτατο μισθό

    Οι συσκέψεις εξάλλου στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ξεκινήσει από προχθές και τόσο η εισήγηση...

    ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Δείτε τις θέσεις με και χωρίς εμπειρία για τη Δημοτική Αστυνομία

    Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη στη Δημοτική Αστυνομία (1Κ/2024) του ΑΣΕΠ πλησιάζει και το workenter.gr...

    Δημόσιο – ΟΤΑ: Ανακοινώθηκε το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων στην Ελλάδα

    Μετά τη νόμο Κεραμέως για ένταξη τεστ δεξιοτήτων σε όλο το δημόσιο ανακοινώνεται  το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων σε όλη...

    Μέχρι 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για 4276 θέσεις στο δημόσιο για τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

    Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3ΓΒ/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 51/13.12.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην...