9.2 C
Kastoria

  Ο Αϊ-Βασίλης επισκέφτηκε το Άργος Ορεστικό για άλλη μια χρονιά!

  spot_img

  Μέρα μεγάλης χαράς σήμερα, τόσο για τα παιδιά του Δήμου Άργους Ορεστικού, όσο και για τη δημοτική Αρχή. Συνεχίζοντας το έθιμο που ξεκίνησε πέρσι, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε παιχνίδια σε όλα τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με «βοηθούς» του τον Δήμαρχο, Πάνο Κεπαπτσόγλου, και τους Αντιδημάρχους Παύλο Αντωνιάδη και Θωμά Τρυφόπουλο. 

  Η χριστουγεννιάτικη… ομάδα κρούσης επισκέφτηκε όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της πόλης του Άργους Ορεστικού απόλαυσε τα κάλαντα, δέχθηκε τις κάρτες και τις ευφάνταστες κατασκευές των παιδιών και μοίρασε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, ξεχωριστά δώρα που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη μάθηση, εισπράττοντας την αγάπη και τα χαμόγελα που τα παιδιά ξέρουν απλόχερα να προσφέρουν. Η βόλτα του Αη Βασίλη θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη με την παράδοση των δώρων στους Αμπελόκηπους και το Κωσταράζι.

  Ο Αη Βασίλης ταξίδεψε και μέχρι την Αλβανία και τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια «ΟΜΗΡΟΣ» Κορυτσάς, ένα απ’ τα πιο ζωντανά εκπαιδευτικά ιδρύματα της ομογένειας, προσφέροντας και εκεί τα δώρα του, αθλητικό υλικό που χρειαζόταν το σχολείο και τα παιδιά. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού και οι αντιδήμαρχοι που τον συνόδεψαν παρέδωσαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης από τα ελληνόπουλα της ομογένειας και τους εκπαιδευτικούς τους,  μπάλες, στρώματα γυμναστικής και βοηθητικό υλικό. 

  Η δημοτική Αρχή όμως επιφύλασσε και ένα ξεχωριστό δώρο για το 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού. Αμέσως μετά τα παιδιά, η διευθύντρια του σχολείου και η ομάδα των δασκάλων, παρέλαβαν και αυτοί το «δώρο» τους, τα κλειδιά της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και γυμναστικής, για να το χαρούν τόσο τα παιδιά, όσο και οι εκπαιδευτικοί.

  Η δημοτική Αρχή πιστή στις αξίες της, για ακόμη μια χρονιά αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, να διαθέσει κονδύλια για την αγορά παιχνιδιών για όλα τα μικρά παιδιά του Δήμου, αλλά και τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς ομάδες, η διανομή των οποίων ξεκίνησε και αυτή σήμερα, ώστε να μην λείψουν από κανένα σπίτι τα απαραίτητα αυτές τις γιορτινές μέρες.

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού

  Κάθε σταγόνα μετράει. Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στο ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού.

  Τα καλύτερα δώρα για μια νέα μανούλα

  Εάν κάποια φίλη ή συγγενής σας περιμένει μωράκι αυτήν την περίοδο και θέλετε να...

  Το νέο 21μελες ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Οι 13 δήμαρχοι και οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι

  Τα μέλη της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν την Κυριακή εκλογική γενική συνέλευση για την...

  Ξεκινά και η δεύτερη φάση διευθέτησης της κοίτης του Αλιάκμονα

  Με στόχο την οριστική επίλυση των πλημμυρικών φαινομένων στον Αλιάκμονα κι ενώ είναι σε...

  Διαβάστε ακόμη

  Δήμος Άργους Ορεστικού: Ξεκινούν οι αιτήσεις για συνδέσεις στο δίκτυο φυσικού αερίου – Λίστα με τις οδούς που μπορούν να συνδεθούν

  Ενημερωτικό δελτίο της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της Enaon...

  Με γουνοποιούς η Μαρία Αντωνίου

  Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Πολιτικό...

  Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας από τον Δήμο Άργους Ορεστικού – Ερωτηματολόγιο

  Ο Δήμος Άργους Ορεστικού εκπονεί Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) με τη χρηματοδότηση του Πράσινου...

  Η Φιλαρμονική του Δήμου Άργους Ορεστικού σε νέο κτήριο

  Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνουνει ότι η Φιλαρμονική του Δήμου Άργους Ορεστικού μεταφέρθηκε στο...