10 C
Kastoria

    Ο Χρήστος Γατόπουλος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο KastoriaNews

    Οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του Χρήστου Γατόπουλου στο Kastoria News

    spot_img
    spot_img

    Ο 17χρονος Καστοριανός ποδοσφαιριστής Χρήστος Γατόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο KastoriaNews και τη Χρύσα Κοσμίδου μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου στον Ολυμπιακό.


    Τι σημαίνει για έναν νεαρό αθλητή να υπογράφει συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερος ομάδες της χώρας;

    Σίγουρα το να υπογράφεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας είναι περηφάνεια. Είναι μια ικανοποίηση της σκληρής δουλειάς και επιμονής που σου δίνει έξτρα κίνητρο να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

    Όταν ξεκίνησες τα πρώτα ποδοσφαιρικά σου βήματα στην Καστοριά φανταζόσουν αυτή την εξέλιξη στην καριέρα σου;

    Δεν φανταζόμουνα τον εαυτό μου σε μια απο τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Κρόνου. Πάντα ονειρευόμουν και είχα στόχο να γίνει αυτό το πρώτο βήμα στην καριέρα μου, και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους που συνέλαβαν ήταν ο κ. Παναγιώτης Μπαμπούλης όπου και μου έμαθε τις βασικές αρχές, να προπονούμαι σκληρά και να θέτω στόχους εάν θέλω να πετύχω. Θέλω να τον ευχαριστήσω λοιπόν για όλη την βοήθεια και την στήριξη που μου έδωσε. Έπειτα συνέχισα στην ακαδημία του ΑΟ Καστωρ, εκεί είχα τον κ. Μίμη Μπαχαδέρογλου όπου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια και προπονητικά αλλά και ψυχολογικά να με προετοιμάσει για το επόμενο βήμα.

    Πώς μπορείς να τα συνδυάζεις όλα; Δηλαδή σχολείο, ποδόσφαιρο και προσωπική/κοινωνική ζωή;

    Έφυγα απο το σπίτι μου για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη στα 14 μου χρόνια. Στην αρχή ήταν δύσκολα να συνδυάσω τις προπονήσεις μαζί με το σχολείο, πόσο μάλλον με την κοινωνική ζωή στην Αθήνα. Θέλεις τον χρόνο σου να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, έπειτα είναι όλα επιλογές σου.

    3253496

    Χρειάστηκε να κάνεις κάποιες θυσίες, για παράδειγμα από την καθημερινότητά σου για να επιτυχείς τον στόχο σου;

    Το πρόγραμμα ενός ποδοσφαιριστή είναι γεμάτο, γι’ αυτό έθεσα προτεραιότητες στην ζωή μου. Θυσιάζεις εξόδους, βόλτες πράγματα που ο κάθε έφηβος θέλει να κάνει. Αυτά δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν, όμως η ευκαιρία που σου δίνεται για να πετύχεις δεν θα σου ξαναδοθεί.

    Τι να περιμένουμε να δούμε από τον Καστοριανό Χρήστο Γατόπουλο την επερχόμενη αθλητική σεζόν και ποιοι οι στόχοι που έχεις θέσει;

    Η σεζόν που έρχεται είναι πολύ απαιτητική, έχουμε θέσει υψηλούς στόχους με την ομάδα και θα δώσουμε το 100% των εαυτόν μας για να τους πετύχουμε. Προσωπικά έχω θέσει στόχο με σκληρή δουλειά να διεκδικήσω το ντεμπούτο μου στην Β’ ομάδα και φυσικά την συνεχόμενη ατομική βελτίωση.


    Καλή επιτυχία στο πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο!

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Διαβάστε ακόμη

    Sold out το #JobDay του Skywalker σήμερα στο Έσπερος

    SOLD OUT!!! To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης...

    Ευχαριστήριο Δήμου Καστοριάς προς “ΣΟΥΣΑΜΙ Ο.Ε.”

    Ο Δήμος Καστοριάς εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς το Αρτοζαχαροπλαστείο    «ΣΟΥΣΑΜΙ Ο.Ε.»  στη Καστοριά,...

    Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ σε υπαλλήλους της Π.Ε. Καστοριάς

    Επίδειξη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) καθώς και βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση απειλητικών...

    Ἡ Τιμία Κάρα τοῦ Ἁγίου Καλλινίκου στὴν Καστοριά

    Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Καστορίας, ἀνακοινώνει στὸ εὐσεβὲς πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως, ὅτι ἡ πόλη...