Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
20.6 C
Kastoria

  Σκληρή απάντηση από το ΚΤΕΛ προς τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς: ΔΕ θα έπρεπε να προβεί σε στοχοποίηση συγκεκριμένης επιχείρησης του Νομού

  spot_img
  spot_img

  Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε το Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς αναφορικά με την εκδρομή που διοργανώνει η «ΚΑΣΤΟΡΑΣ Μ.Α.Ε» στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 15.01.2023, με το οποίο στοχοποιείται αδίκως η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.».

  Αρχικά θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό και τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, ότι η εκδρομή διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΣΤΟΡΑΣ Μ.Α.Ε.» – Γραφείο Τουρισμού που μεταξύ των σκοπών της είναι η κατάρτιση και εκτέλεση εκδρομών μεμονωμένων ατόμων και οργανωμένων ομάδων, σημαντικό τμήμα των οποίων έχει καθιερωθεί να αποτελεί η επίσκεψη αγορών και καταστημάτων στον τόπο προορισμού και ότι η διαφήμιση της ως άνω εκδρομής που εμφανίζεται στο ως άνω Δελτίο Τύπου είναι κατασκευασμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα στηρίζει το επιβατικό κοινό του Νομού Καστοριάς, μεταφέροντας καθημερινά κατοίκους, εργαζομένους, μαθητές, στρατιώτες και ταξιδιώτες στα πιο απομακρυσμένα μέρη του Νομού μας και εκτελώντας καθημερινά ζημιογόνα δρομολόγια, τα οποία εξυπηρετούν τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, αντιμετωπίζοντας αθέμιτο ανταγωνισμό από άλλους επαγγελματίες του χώρου. Ως εκ τούτου, αδίκως ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς στοχοποιεί την Εταιρεία μας, κατηγορώντας την για κάτι που ουδέποτε διέπραξε, εμφανίζοντας μια παραποιημένη Ανακοίνωση. 

  Σε κάθε περίπτωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς θα έπρεπε πριν προβεί σε στοχοποίηση συγκεκριμένης επιχείρησης του Νομού που ασκεί καθ’ όλα νόμιμα την εμπορική της δραστηριότητα να κάνει την αυτοκριτική του, αναζητώντας τα αίτια και τους λόγους που η τοπική αγορά και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου παρουσιάζουν την εικόνα που περιγράφεται στο από 14.01.2023 Δελτίο Τύπου και να μην αναζητούν τους υπαιτίους της κακής εικόνας που παρουσιάζεται σε άλλους κλάδους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οικονομικές δυσκολίες, εμπόδια, αντιξοότητες και αθέμιτο ανταγωνισμό, ωστόσο αγωνίζονται και διατηρούν σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν. 

  Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για την προάσπιση και την διαφύλαξη του κύρους και της φήμης της.

  Καστοριά, 14 Ιανουαρίου 2023

  ΓΙΑ ΤΗΝ «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ε.»

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY Δ.Σ.         

  Κωνσταντίνος Καρανικολόπουλος

  Δείτε το αρχικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  ΚΤΕΛ Καστοριάς: Τροποποίηση δρομολογίων

  Τροποποίηση Δρομολογίων Στις 17  & στις 24 Μαρτίου 2024  ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ  Τροποποιείται η ώρα αναχώρησης  προς & από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ως εξής...

  Τροποποίηση δρομολογίων ΚΤΕΛ

  Τροποποίηση Δρομολογίων Στις 17  & στις 24 Μαρτίου 2024  ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ  δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια  προς & από...

  Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς για περίοδο χειμερινών εκπτώσεων – Ποια Κυριακή μένουν ανοιχτά τα μαγαζιά

  Η χειμερινή εκπτωτική περίοδος ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα  και οι εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού...

  Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις;

  Δεδομένου  ότι  πλησιάζει  η  χειμερινή  εκπτωτική  περίοδος  του  Ιανουαρίου  2024, θέλουμε  να  υπενθυμίσουμε  τα  κάτωθι:                                                                                          σύμφωνα με τις διατάξεις του σχετικού νόμου, στις  τακτικές  εκπτωτικές  περιόδους,  κατά  την  διάρκεια  των  οποίων  επιτρέπεται  η πώληση  εμπορευμάτων  ή  η  παροχή  υπηρεσιών  με  μειωμένες  τιμές , ορίζονται  τα  εξής: τακτικές  εκπτώσεις α) από  την  δεύτερη  Δευτέρα  του  Ιανουαρίου  μέχρι  το  τέλος Φεβρουαρίου , δηλ  οι  φετινές  χειμερινές  εκπτώσεις  θα  διαρκέσουν   από  την  Δευτέρα  8  Ιανουαρίου  2024  έως την...

  Διαβάστε ακόμη

  Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης «Παπαρρόδεια» στο Δισπηλιό Καστοριάς (φωτογραφίες)

  Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης «Παπαρρόδεια»,  προς τιμή...

  Τέσσερις θρύλοι της ελληνικής ροκ σκηνής το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ρυθμό Της Λίμνης

  Τέσσερις θρύλοι της ελληνικής ροκ σκηνής, για πρώτη φορά μαζί, το Σάββατο, 6 Ιουλίου...

  Συνάντηση εργασίας Γιάννη Κορεντσίδη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά 

  Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής...

  Ευχαριστήριο Προέδρου Μεταμόρφωσης προς Κορεντσίδη

  Θα ήθελα να εκφράσω ευχαριστίες  μου προς τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης...