12.7 C
Kastoria

  Σκληρή απάντηση από το ΚΤΕΛ προς τον Εμπορικό Σύλλογο Καστοριάς: ΔΕ θα έπρεπε να προβεί σε στοχοποίηση συγκεκριμένης επιχείρησης του Νομού

  spot_img

  Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε το Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς αναφορικά με την εκδρομή που διοργανώνει η «ΚΑΣΤΟΡΑΣ Μ.Α.Ε» στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 15.01.2023, με το οποίο στοχοποιείται αδίκως η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.».

  Αρχικά θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό και τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, ότι η εκδρομή διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΣΤΟΡΑΣ Μ.Α.Ε.» – Γραφείο Τουρισμού που μεταξύ των σκοπών της είναι η κατάρτιση και εκτέλεση εκδρομών μεμονωμένων ατόμων και οργανωμένων ομάδων, σημαντικό τμήμα των οποίων έχει καθιερωθεί να αποτελεί η επίσκεψη αγορών και καταστημάτων στον τόπο προορισμού και ότι η διαφήμιση της ως άνω εκδρομής που εμφανίζεται στο ως άνω Δελτίο Τύπου είναι κατασκευασμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα στηρίζει το επιβατικό κοινό του Νομού Καστοριάς, μεταφέροντας καθημερινά κατοίκους, εργαζομένους, μαθητές, στρατιώτες και ταξιδιώτες στα πιο απομακρυσμένα μέρη του Νομού μας και εκτελώντας καθημερινά ζημιογόνα δρομολόγια, τα οποία εξυπηρετούν τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, αντιμετωπίζοντας αθέμιτο ανταγωνισμό από άλλους επαγγελματίες του χώρου. Ως εκ τούτου, αδίκως ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς στοχοποιεί την Εταιρεία μας, κατηγορώντας την για κάτι που ουδέποτε διέπραξε, εμφανίζοντας μια παραποιημένη Ανακοίνωση. 

  Σε κάθε περίπτωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς θα έπρεπε πριν προβεί σε στοχοποίηση συγκεκριμένης επιχείρησης του Νομού που ασκεί καθ’ όλα νόμιμα την εμπορική της δραστηριότητα να κάνει την αυτοκριτική του, αναζητώντας τα αίτια και τους λόγους που η τοπική αγορά και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου παρουσιάζουν την εικόνα που περιγράφεται στο από 14.01.2023 Δελτίο Τύπου και να μην αναζητούν τους υπαιτίους της κακής εικόνας που παρουσιάζεται σε άλλους κλάδους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οικονομικές δυσκολίες, εμπόδια, αντιξοότητες και αθέμιτο ανταγωνισμό, ωστόσο αγωνίζονται και διατηρούν σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν. 

  Η «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς Α.Ε.» επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για την προάσπιση και την διαφύλαξη του κύρους και της φήμης της.

  Καστοριά, 14 Ιανουαρίου 2023

  ΓΙΑ ΤΗΝ «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ε.»

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY Δ.Σ.         

  Κωνσταντίνος Καρανικολόπουλος

  Δείτε το αρχικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς

  spot_img
  Παρόμοια αρθρα

  ΚΤΕΛ Καστοριάς: Τροποποίηση διαδρομής στη γραμμή ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΑΘΗΝΑ – Αλλαγή στάσης στην Λάρισα

  Από το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 η στάση επιβίβασης & αποβίβασης για την πόλη...

  Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς

  Μετά  τις  πρόσφατες  εκλογές  του  Εμπορικού  Συλλόγου  Καστοριάς , το  νεοεκλεγέν  Δ.Σ.  που  προέκυψε  συγκροτήθηκε  σε  σώμα  ως  εξής : 1.ΠΡΟΕΔΡΟΣΒΑΪΝΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ 2.Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ  ΠΕΡΙΚΛΗΣ 3.Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΘΩΜΑΪΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ 4.ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΖΕΡΒΑ  ΜΑΡΙΝΑ 5.ΤΑΜΙΑΣΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ 6.ΜΕΛΟΣΧΑΤΖΗΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ  ΑΝΝΑ 7.ΜΕΛΟΣΙΩΣΗΦΙΔΟΥ  ΑΝΝΑ 8.ΜΕΛΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 9.ΜΕΛΟΣΧΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Αντιπρόσωποι  στην  Ομοσπονδία  Εμπορικών  Συλλόγων  Δυτικής  και  Κεντρικής  Μακεδονίας  οι : ΒΑΪΝΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ   ΖΕΡΒΑ  ΜΑΡΙΝΑ              Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η   ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           ΒΑΪΝΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                    ΖΕΡΒΑ  ΜΑΡΙΝΑ

  Κ.Τ.Ε.Λ. Καστοριάς: Τροποποιήσεις και νέα δρομολόγια

  Στη διαδρομή ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ το πρόγραμμα δρομολογίων της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ τροποποιείται ως...

  ΚΤΕΛ Καστοριάς: Επαναλειτουργεί η γραμμή Καστοριά – Αμύνταιο – Καστοριά

  ΚΤΕΛ Καστοριάς: Επαναλειτουργεί η γραμμή Καστοριά - Αμύνταιο - Καστοριά Από την Τετάρτη 15 Μαρτίου...

  Διαβάστε ακόμη

  Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Γρηγόρη Γρηγοριάδη για τον δήμο Καστοριάς

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλώ στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για τον δήμο Καστοριάς, την Κυριακή...

  Η Δέσποινα Κοζατσάνη στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

  Γιορτή για την 25η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε χθες στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς. Οι μαθητές ανέβασαν σκηνές...

  Επιπλέον δρομολόγια του καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου

  Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι την Κυριακή 26 Μαρτίου, λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου,...

  Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για τον  Εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στην Καστοριά

  Σας γνωστοποιούμε ότι κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου  της 25ης Μαρτίου στην Καστοριά, την Κυβέρνηση...