Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
12.2 C
Kastoria

    Στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Γραμματέα κα Μαρία Νάτσιου πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα: Ψηφιακός Μετασχηματισμός. Ανθρώπινα Δικαιώματα. Κοινωνική Πολιτική.

    spot_img

    Στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Γραμματέα κα Μαρία Νάτσιου πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα: Ψηφιακός Μετασχηματισμός. Ανθρώπινα Δικαιώματα. Κοινωνική Πολιτική.

    Πώς σχετίζονται και αλληλοεπιδρούν; τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο.

    Προσκεκλημένοι Ομιλητές ήταν ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Λεωνιδας Χριστόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Παναγιώτης Αλεξανδρής οι οποίοι αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στο Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Κράτους επισημαίνοντας ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν τη βάση για την κατοχύρωση αξιών για τις οποίες ήδη η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εργάζονται με σεβασμό στον πολίτη διευκολύνοντας την καθημερινότητα του , αξίες όπως η πρόσβαση του σε δημόσιες υπηρεσίες και η ασφάλεια του ψηφιακού κόσμου.

    Χαιρετισμό απηύθυνε η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Νάτσιου τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα ότι «ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει στόχο να διασφαλίσει ότι οι τεχνολογίες είναι ασφαλείς, ότι λειτουργούν προς το συμφέρον του πολίτη και ότι σέβονται τα δικαιώματα και τις αξίες όλων των πολιτών» καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων κα Katerina Gagaki / Κατερίνα Γκαγκάκη. Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Φώτης Νέστορας Αναπληρωτής Γραμματέας της Γραμματείας.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Στην παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς (φωτογραφίες)

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο  "Η Δύναμη της Ήττας" του Μπάνε...

    Μαρία Νάτσιου: Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για το 15ο Συνέδριο της ΝΔ

    Μαρία Νάτσιου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος & Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο...

    Μαρία Νάτσιου στο «Μανιφέστο»: Χρειαζόμαστε πολίτες ενεργούς με ενσυναίσθηση και υπευθυνότητα

    Συνέντευξη στην εφημερίδα τοΜανιφέστο και τον δημοσιογράφο Θεοδοση Παπανδρέου έδωσε η Μαρία Νάτσιου. Διαβάστε τη...

    Συνάντηση Μαρίας Νάτσιου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο

    Εγκάρδια και ουσιαστική ήταν η χθεσινή συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος...

    Διαβάστε ακόμη

    Η ΕΜΥ αναβαθμίζει την κακοκαιρία με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Στη Θεσσαλία ο Κικίλιας

    Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων...

    Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται προσωρινά τα έργα κατασκευής του flyover

    Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαργαρίτας Γκορτολίδου σταματούν προσωρινά τα έργα...

    ΕΣΕΕ: Το συνέδριο Future of Retail 2024 στις 5 – 6 Απριλίου

    Future of Retail 2024 της ΕΣΕΕ: Μοναδική συνεδριακή εμπειρία με συνάντηση των «αστέρων» του παγκόσμιου Λιανικού Εμπορίου και του ελληνικού επιχειρείν στην Αθήνα στις 5 - 6 Απριλίου Τα mega-trends, οι μετασχηματισμοί, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις...

    Φθιώτιδος Συμεών για ΛΑΡΚΟ: “Ναι, ρε. Μου πέφτει λόγος γιατί οι εργαζόμενοι είναι παιδιά μου” (βίντεο)

    Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, με αφορμή την ομιλία του στο STAR FORUM 2024 για το...