Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
36.8 C
Kastoria

  Τηλεδιάσκεψη για τον Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου Καστοριάς

  spot_img
  spot_img

  Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου, με θέμα το αεροδρόμιο Καστοριάς και  την ολοκλήρωση των μελετών της Β΄ φάσης του Πύργου Ελέγχου.

  Στην τηλεδιάσκεψη παρόντες από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος, από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς η Δ/ντρια κα Σιδηροπούλου, ο πρώην Δ/της κ. Κοτσάκος και οι υπάλληλοι κ. Κασκίτσης και κ. Ταμπούρας, καθώς και ο Αερολιμενάρχης κ. Δαρλαγιάννης.  Από την μεριά της Πολιτικής Αεροπορίας παρόντες ήταν, η κα Τσούκα, η κα. Σκουρογιάννη, ο κ Δρίτσα, ο κ. Μαυροκέφαλος, ο κ. Γκάκας, και ο κ. Μεγαγιάννης, υπάλληλοι της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Πολιτικής Αεροπορίας (Μηχανολόγοι, Αρχιτέκτονες και Πολιτικοί μηχανικοί)

  Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόοδο των μελετών (Αρχιτεκτονική, Στατική, Η/Μ , Τοπογραφική) του υφιστάμενου κτηρίου του Πύργου Ελέγχου και του αεροδρομίου γενικότερα, για να διαπιστωθεί σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκονται αυτές και να στοχοποιηθούν τα επόμενα βήματα ολοκλήρωσης παράδοσης και έγκρισης αυτών.

  Ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη, η Τεχνική στήριξη της Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης (Η/Μ), κάτι το οποίο η Πολιτική Αεροπορία συμφώνησε.

  Τέλος, αποφασίστηκε να αποσταλούν, άμεσα όλες οι μελέτες που εκπονήθηκαν από την ΠΕ Καστοριάς στην Πολιτική Αεροπορία, με την υποχρέωση από πλευρά της, εντός είκοσι ημερών να προβούν σε ενδεχόμενες παρατηρήσεις.

  Στο επόμενο τρίμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά και οι μελέτες και θα γνωρίζουμε τον προϋπολογισμό και το κόστος του έργου της Β΄ φάσης του Πύργου Ελέγχου, έτσι ώστε η Περιφέρεια να προγραμματίσει την χρηματοδότηση του έργου.

  Aerodromio 1
  Aerodromio 2
  Aerodromio 4
  Aerodromio 3

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Σύσκεψη για τα τρωκτικά στην Π.Ε. Καστοριάς

  Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σχετικά με τις αυξημένες καταστροφές...

  Συνάντηση για την Πορεία Υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος στην Π. Ε. Καστοριάς

  Συνάντηση εργασίας για την πορείας υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής...

  Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης

  Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης μεταξύ εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς, Δήμου Καστοριάς...

  Γιάννης Κορεντσίδης: Με ομαδικό πνεύμα, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Καστοριά!

  Τη δημιουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην πόλη της Καστοριάς ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Υπουργός...

  Διαβάστε ακόμη

  Υπό την προεδρία της Μαρίας Αντωνίου η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ατόμων με Αναπηρία με θέμα τη διάδοση του Παραολυμπιακού Αθλητισμού

  Υπό την προεδρία της Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε χθες 16 Ιουλίου η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής...

  Κοπή κλαδιών και δασική οδοποιία σε Κλεισούρα, Κωσταράζι, Τρίλοφο και Χιλιόδεντρο

  Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο δυναμικό και τα...

  Σύσκεψη για τα τρωκτικά στην Π.Ε. Καστοριάς

  Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σχετικά με τις αυξημένες καταστροφές...

  Πρόγραμμα για 500 ανέργους στην Π.Ε. Καστοριάς

  Το Επιμελητήριο Καστοριάς στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1, της Πράξης με τίτλο: «Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων...