Home Περισσότερα Δωράκια για την stylish φίλη σου

Δωράκια για την stylish φίλη σου

0

Δωράκια για την stylish φίλη σου

Εάν πλησιάζουν τα γενέθλια της φίλης που θέλει να είναι πάντοτε μέσα στη μόδα και να φορά τα πιο trendy κομμάτια τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια μάτια στις παρακάτω προτάσεις δώρων. Εδώ θα μπορέσεις να βρεις τα πιο in ρούχα αυτής της σεζόν που μπορείς να δωρίσεις στη φίλη ώστε να την εντυπωσιάσεις και να της δώσεις την ευκαιρία να αναβαθμίσει κάθε της εμφάνιση. Συνέχισε να διαβάζεις για να τα ανακαλύψεις!

  • Callista bags

Όλες οι fashionista φέτος κυκλοφορούν κρατώντας τις αγαπημένες τους callista bags. Το brand αυτό έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα pieces τσαντών για παράδειγμα tote και shoppingbags οι οποίες είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινές εξόδους και simple εμφανίσεις ενώ έχει και πιο extra glam κομμάτια όπως mini τσαντάκια τα οποία μπορούν να φορεθούν και σε πιο επίσημες εξόδους. Μια callista bag ανεξαρτήτως του style και της αισθητικής της φίλης σου, πρόκειται λοιπόν για το τέλειο αξεσουάρ που μπορείς να κάνεις δώρο.

  • Clarks παπούτσια

Ένα ζευγάρι Clarks παπούτσια πρόκειται επίσης για μια πολύ εντυπωσιακή και in επιλογή δώρου που μπορείς να κάνεις στη κολλητή. Στη μάρκα αυτή θα βρεις αμέτρητα σχέδια σε παπούτσια όπως μπαλαρίνες, sneakers, πέδιλα, σανδάλια κτλ. μέσα από τα οποία θα μπορέσεις να βρεις το ιδανικό ζευγάρι που θα κάνεις δώρο στην αγαπημένη σου φίλη.  Στο brand αυτό φυσικά μπορείς να βρεις και πιο επίσημα ή night out παπούτσια για παράδειγμα Clarks μποτάκια, πλατφόρμες και μοκασίνια. Έτσι έχεις την ευκαιρία ανάλογα και με το τρόπο που ντύνεται η φίλη αλλά και την εποχή να επιλέξεις αυτό το ζευγάρι που σίγουρα θα τη μαγέψει και θα τη κάνει να φτιάξει τα πιο cool outfits.

  • Πουκάμισο

Τα πουκάμισα επίσης είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή δώρου που μπορείς να κάνεις για τη fashionistaφίλη. Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και έτσι να δώσει τη δυνατότητα στη φίλη να πειραματιστεί με το style και τα ρούχα στη γκαρνταρόμπα της. Ένα πουκάμισο επίσης είναι ένα ρούχο που δεν έχει εποχή μιας και μπορεί να φορεθεί ανοιχτό τα καλοκαίρι για ένα ανάλαφρο και δροσερό συνολάκι ενώ επίσης μπορεί να φορεθεί τον χειμώνα καθώς είναι ιδανικό layering και φυσικά άνοιξη και φθινόπωρο με ένα blazer ή παλτό στους ώμους.

  • Κοσμήματα

Εάν από την άλλη διαθέτεις ένα μικρότερο budget για το δωράκι σου μια πολύ έξυπνη εναλλακτική που μπορείς να κάνεις είναι το κόσμημα. Τα chunky κοσμήματα είναι ένα από τα πιο επικρατέστερα trend φέτος, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα όμορφο κολιέ, ένα δαχτυλίδι ή βραχιόλι.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version