Home Π.Ε. Καστοριάς Άργος Ορεστικό Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού: Τριήμερες εκδηλώσεις με βραβεύσεις μαθητών και άλλα δρώμενα

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού: Τριήμερες εκδηλώσεις με βραβεύσεις μαθητών και άλλα δρώμενα

0

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.30 στο αρχοντικό του Μπασάρα (Ντολτσό Καστοριάς) για τη βράβευση της μαθητικής ομάδας τοπικής ιστορίας στον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου» με θέμα «Τα μοτόρια της παλιάς Καστοριάς».

Παράλληλα, θα λειτουργήσει και η έκθεση «Το Πήλινο Εργόχειρο» που περιλαμβάνει δημιουργίες των μαθητών του Εργαστηρίου των Καλλιτεχνικών του σχολείου και, πιο συγκεκριμένα, πήλινες πιατέλες διακοσμημένες με τα παραδοσιακά μας ‘σεμεδάκια.

Τη Δευτέρα 19/12 και την Τρίτη 20/12 η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό
κατά τις πρωινές ώρες 10.00-12.30 και κατά τις απογευματινές ώρες 5.30- 7.00.

Την Τρίτη 20/12 στις 10.00 το πρωί θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Η Σταχτομαζώχτρα» διασκευή του ομώνυμου διηγήματος του Α. Παπαδιαμάντη από μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου σε συνεργασία με μέλη της θεατρικής ομάδας της Μύησης.

Στον χώρο της έκθεσης διοργανώνεται και το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα. Μιχαηλίδου Ευδοξία και την κα. Νένου Μαρία στο 24670 43268 & 24670 42168.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version