Home Π.Ε. Καστοριάς Άργος Ορεστικό Επαναλαμβανόμενες καταστροφές στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού

Επαναλαμβανόμενες καταστροφές στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού

0

Επαναλαμβανόμενες καταστροφές στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού εκφράζει τη βαθιά του ανησυχία και απογοήτευση για τις επαναλαμβανόμενες καταστροφές που σημειώνονται στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα, άγνωστοι, εκτός σχολικού ωραρίου, προκάλεσαν ζημιές στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Συγκεκριμένα κατέστρεψαν την εξωτερική θερμομόνωση του σχολείου, το οποίο πρόσφατα αναβαθμίστηκε ενεργειακά, ενώ με… ιδιαίτερο ζήλο κατέστρεψαν και τις γλάστρες που διακοσμούν την είσοδό του.

Παρόμοια περιστατικά καταγράφονται δυστυχώς και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα πάρκα.

Αυτές οι πράξεις βανδαλισμού όχι μόνο υποβαθμίζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του σχολικού περιβάλλοντος, αλλά και επιβαρύνουν οικονομικά τον Δήμο και κατά συνέπεια τους ίδιους τους δημότες.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις ανεύθυνες και καταστροφικές συμπεριφορές που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά και  ενημερώνει ότι έχει ήδη απευθυνθεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές. 

Παράλληλα, καλούμε για άλλη μια φορά τους γονείς και τους κηδεμόνες να ενημερώσουν τα παιδιά τους για τη σημασία του σεβασμού και της προστασίας της δημόσιας περιουσίας. 

Ο Δήμος μας είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ακεραιότητα των σχολικών εγκαταστάσεων αλλά και συνολικά της δημοτικής περιουσίας, προκειμένου τα παιδιά μας και όλοι οι δημότες να μπορούν να ζουν σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version