Home Ελλάδα Παιδεία Επιλογή Διευθυντών Σχολείων: Tο χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας

Επιλογή Διευθυντών Σχολείων: Tο χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας

Τι ανακοίνωσε ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης στους Διευθυντές Εκπαίδευσης

0

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας που ανακοίνωσε χθες Τρίτη ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης στους Διευθυντές Εκπαίδευσης η διαδικασία επιλογής των νέων διευθυντών σχολικών μονάδων θα προχωρήσει ως εξής:

Πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων και ενστάσεις έως τέλη Ιανουαρίου

Μοριοδότηση υποψήφιων και ενστάσεις  έως τέλη Φεβρουαρίου

Συνεντεύξεις υποψήφιων και έκδοση τελικών πινάκων έως τέλη Μαρτίου

Να θυμίσουμε ότι στη διαδικασία της συνέντευξης για τους Διευθυντές σχολείων, καλείται το πενήντα τοις εκατό (50%), των υποψηφίων που έχουν συμπεριληφθεί στους αξιολογικούς πίνακες και έχουν συγκεντρώσει  τον μεγαλύτερο αριθμό αξιολογικών μονάδων, και αριθμός υποψηφίων  τουλάχιστον τριπλάσιος από τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέσεων.

Αυτό σημαίνει ότι καλείται το σύνολο των υποψηφίων καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το alfavita.gr στις περισσότερες περιπτώσεις οι υποψήφιοι είναι μόλις τριπλάσιοι από τις διεκδικούμενες θέσεις.

Υποψήφιοι οι οποίοι δεν προσέρχονται στη συνέντευξη αποκλείονται από  την επιλογή. 

Όπως γίνεται κατανοητό αφενός το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο αφετέρου ο χρόνος προκήρυξης των εκλογών κάνει πολύ πιθανό να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πριν από το τέλος των διπλών εκλογών εφόσον αυτές διεξαχθούν (οι πρώτες) το α΄10ήμερο του Απριλίου. 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version