Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη

Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη

0

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπης, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καστοριάς Γιάννης Γκόγκας και Μάνος Εγγλέζος. 

4

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές  επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούν τις δομές υγείας στην Καστοριά και συγκεκριμένα στην αναβάθμιση των υποδομών τους και την ενίσχυσή τους με ανθρώπινο δυναμικό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε  ως προς τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά η Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για την πορεία των έργων του Δήμου Καστοριάς και για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο.

Τέλος, εξετάστηκαν οι τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης  της ήδη υπάρχουσας αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και του Κεντρικού Κράτους, με στόχο την επίλυση των ζητημάτων, την προώθηση κοινών στόχων και την ευημερία των πολιτών.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version