Home Π.Ε. Καστοριάς Έτοιμα για δημοπράτηση 2 νέα εκχιονιστικά από την Π.Ε. Καστοριάς προϋπ. 560...

Έτοιμα για δημοπράτηση 2 νέα εκχιονιστικά από την Π.Ε. Καστοριάς προϋπ. 560 χιλ.€

0
?????????????????????????????????????????????????????????

Την έγκριση του τρόπου δημοπράτησης της: «Προμήθειας δύο (2) εκχιονιστικών μηχανημάτων έργου με λεπίδα και αλατοδιανομέα για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτων αναγκών στην Π. Ε. Καστοριάς», ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή του, στις 18 Ιουνίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν εισήγησης της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 560.000,00€ με Φ.Π.Α , που θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021-2027» με κωδικό ΟΠΣ 6007566, με ανοιχτή διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης.

Ειδικότερα, η Π.Ε. Καστοριάς θα προμηθευτεί δύο καινούρια εκχιονιστικά μηχανήματα 4Χ4, μόνο με πάτωμα (χωρίς καρότσα), ιπποδύναμης 360HP, μικτού φορτίου 19 τόνων με λεπίδα αποχιονισμού 3,2 μέτρων και βάρους τουλάχιστον 750kg, αλατιέρα χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων, διασκορπιστή άλατος και ολόκληρο τον βασικό εξοπλισμό.

Τα νέα εκχιονιστικά μηχανήματα θα συμβάλλουν στο έργο του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ιδιαίτερα  στον αποχιονισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου. Παράλληλα, θα βοηθήσουν στον καθαρισμό των δρόμων από βράχους, πέτρες, κατολισθήσεις, λάσπες και φερτά υλικά από βροχοπτώσεις.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version