Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Ευχές Τρύφωνα Πολυγιάννη στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχές Τρύφωνα Πολυγιάννη στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων

0

Στον στίβο της ζωής το πρώτο αγώνισμα που καλείται κάποιος να ανταπεξέλθει είναι αυτό των Πανελληνίων Εξετάσεων. Η επιτυχία σ’ αυτή τη δοκιμασία είναι επιστέγασμα των αδιάκοπων προσπαθειών ενός νέου ανθρώπου που έχει επενδύσει όνειρα και κόπους σ’αυτή τη στόχευση, η πραγμάτωση της οποίας πραγματικά είναι επίπονη και αγχωτική.

Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλες και όλους τους αγωνιστές των Πανελληνίων Εξετάσεων, σε όλους τους αγωνιστές της ζωής, που η ενασχόλησή τους με αυτή την δύσκολη διαδικασία, εκτός από την επιτυχία, τους έμαθε ότι για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου χρειάζεται οργάνωση, δουλειά και προσήλωση.

Για όσους δεν τα κατάφεραν υπάρχει και η άλλη φορά, εξάλλου όλοι οι αγώνες δεν έχουν πάντα επιτυχίες. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους, να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και σίγουρα κι αυτοί θα ανταμειφθούν.

Για όλα χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, αλλά και στις οικογένειές τους και στους δασκάλους τους, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ρόλο τους ο καθένας, στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό τους.

Τους εύχομαι ολόψυχα να απολαύσουν το νέο “ταξίδι” της ζωής τους.

Τρύφωνας Πολυγιάννης

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version