Home Δυτική Μακεδονία Φλώρινα Φλώρινα: Τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα δυο νεκρούς...

Φλώρινα: Τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα δυο νεκρούς έναν 25χρονο και έναν 80χρονο (video)

0

φωτο- βιντεο : Κώστας Τρύφων 
Τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση με αποτέλεσμα δυο νεκρούς έναν 25χρονο και έναν 80χρονο τις πρωινές ώρες της Κυριακής συνέβη στην Πλατεία Μαραθώνος και συγκεκριμένα στο μνημείο του Ρώσου στρατιώτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός νεαρός 20 ετών είχε διαπληκτισμό στο κέντρο της πόλης για κάποιο λόγο. Εκείνη την στιγμή περνούσε με το αυτοκίνητο του ένας πολίτης με συνοδηγό έναν ηλικιωμένο ο οποίος σταμάτησε να βοηθήσει στην λήξη του διαπληκτισμού.

Ο 20χρονος ξαφνικά μπήκε στο αμάξι του πολίτη στο οποίο μέσα περίμενε ο ηλικιωμένος , και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα κατευθυνόμενος πρός την Πλατεία Μαραθώνος και  λόγω της μεγάλης ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έκλεψε και έπεσε πάνω στο μνημείο του Ρώσου στρατιώτη οπού στην κυριολεξία το διέλυσε.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους καθώς και ασθενοφόρο αλλά όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας ο 20χρονος βγήκε χωρίς τις αισθήσεις του αφού εξέπνευσε την ώρα της σύγκρουσης μαζί με τον 80χρονο.

Ανακρίσεις για το συμβάν ενεργεί η Τροχαία Φλώρινας 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version