Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Καθηλωτική η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Μόσχου: «Πλημμύρισε» η αίθουσα...

Καθηλωτική η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Μόσχου: «Πλημμύρισε» η αίθουσα από τις ευχές του πλήθους (φωτογραφίες)

0

Μία διαφορετική Κυριακή έζησε χθες (27.11.2022) πλήθος κόσμου, στην ιδιαίτερη παρουσίαση του νέου παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου της κ. Μόσχου “Σουσού η Τιραμισού“.

Η Εκπαιδευτική Σύμβουλος, μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση «ζωντάνεψε» Αρχές, αξίες, ευλογία και ευχές στις καρδιές μικρών και μεγάλων μεταφέροντας το πραγματικό νόημα της Αγάπης.

Συντονιστής της παρουσίασης η Χρύσα Κοσμίδου η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε το λόγο στην συγγραφέα Καλλιόπη Μόσχου και αυτή με την σειρά της στην Χαρίτωνος Δωροθέα, Εικαστικό — Εικονογράφο που επιμελήθηκε την εικονογράφηση του βιβλίου. Επίσης για το βιβλίο μίλησε η Τρύφου Βασιλική, ΜΑ, Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής και η Σπυροπούλου Δέσποινα, Δασκάλα, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, που μαζί με τα ΠΑΙΔΙΑ της παρουσίασαν το βιβλίο με μουσικο-θεατρικό δρώμενα και βιωματικό/διαδραστικό εργαστήρι. Μουσική επένδυση της εκδήλωσης από την Ευσταθιάδου Νικολέτα, μουσικό του Ωδείου Άργους Ορεστικού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, η Επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου Μαρία, η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νάτσιου Μαρία, ο Διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Ξανθόπουλος Αναστάσιος και η Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Φιλίππου Χρυσούλα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version