Home Ελλάδα Πολιτική Κλειδώνει ο β’ γύρος στον ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη νίκη Κασσελάκη – Δεύτερη με...

Κλειδώνει ο β’ γύρος στον ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη νίκη Κασσελάκη – Δεύτερη με διαφορά περίπου 10 μονάδων η Αχτσιόγλου

Κλειδώνει ο β' γύρος για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Σαρωτική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

0

Συνεχής ενημέρωση – 23:45

Στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με ποσοστό 45,47% , δεύτερη η Έφη Αχτσιόγλου με 36,21%, τρίτος ο Νίκος Παππάς με 8,64%, τέταρτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,28%. Σύμφωνα με τον κ. Δρόσο, πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται απο το 90,13% των ψήφων, δηλαδή έχουν καταμετρηθεί σε 484 από τα 537 εκλογικά τμήματα.

APOTELESMTA ALL YPOCHFIOI 768x432 1

Πηγή: ertnews.gr

Σε δεύτερο γύρο πάει η ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τις πρώτα αποτελέσματα από τις κάλπες να έχουν βγάλει σίγουρο νικητή τον Στέφανο Κασσελάκη με ποσοστό περίπου 45%.

Δεύτερη με περίπου δέκα μονάδες είναι η Έφη Αχτσιόγλου που συγκεντρώνει ποσοστό περίπου 36%. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι συγκεντρώνουν ποσοστά κάτω του 10%.

Πάντως μετά το κλείσιμο της κάλπης, οι πληροφορίες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας έδιναν άνετη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ υπήρχαν κάποιοι που μιλούσαν για καθαρό αποτέλεσμα από τον πρώτο γύρο.

Από την άλλη, το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου, ήταν καθησυχαστικό και συνιστούσε εξαρχής «υπομονή».

Πιο συγκεκριμένα, το περιβάλλον της, πριν από λίγη ώρα, σε ερώτηση του Reader για τις εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων ανέφερε: «όσα λέγονται για εκτιμήσεις τελικού αποτελέσματος, δεν ισχύουν. Δεν έχει ανοίξει καν ακόμα η πλατφόρμα συλλογής των αποτελεσμάτων, υπομονή λίγο».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version