Home Π.Ε. Καστοριάς “Μ #MacedoniaTheGreat”: σήμα πιστοποίησης για προϊόντα και υπηρεσίες από την Μακεδονία

“Μ #MacedoniaTheGreat”: σήμα πιστοποίησης για προϊόντα και υπηρεσίες από την Μακεδονία

0

Ένα από τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε η “Συμφωνία των Πρεσπών” είναι ότι έδωσε το δικαίωμα στους γείτονες να χρησιμοποιούν τον όρο “Μακεδονία” και “Μακεδονικός” ελεύθερα, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι εκεί εταιρίες.

Η παραπάνω όμως στρέβλωση αντιμετωπίστηκε χάρις στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εξαγωγέων που κατέθεσε και κατάφερε να πιστοποίηση το συλλογικό σήμα Μ #MacedoniaTheGreat και το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που τα προϊόντα ή οι η υπηρεσίες τους προέρχονται από την Μακεδονία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους σε κυβερνητικό και συνδικαλιστικό-επιχειρηματικό επίπεδο συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία η οποία οφείλει να αγκαλιαστεί από τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας.

Ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα η ενημέρωση που οργανώθηκε από τον ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καστοριάς .


Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη εκδήλωση παρουσίασης και ενημέρωσης για το Συλλογικό Σήμα της Ε.Ε. “Μ MΑCEDONIA THE GREAT”, που διοργάνωσε στην Καστοριά ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και το Επιμελητήριο Καστοριάς.

Τα Μακεδονικά προϊόντα αποκτούν ταυτότητα και αξίζει να στηριχθεί από όλους μας.

Θα ακολουθήσει στην Καστοριά μεγάλη ημερίδα ενημέρωσης τους επόμενους μήνες.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version