Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Μαρία Αντωνίου: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να στηρίζει τον κλάδο της Γούνας

Μαρία Αντωνίου: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να στηρίζει τον κλάδο της Γούνας

Παράταση Αναστολών έως 31-3-2024

0

Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης παρατείνεται το μέτρο της αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων στον κλάδο της Γουνοποιίας μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024. 

Από 3/1/2024, το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο στις επιχειρήσεις – εργοδότες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Γουνοποιίας για την υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Ιανουάριο 2024, ως εξής:

Εντός της προθεσμίας από 3/1/2024 έως και 8/1/2024 υποβάλλονται υπεύθυνες δηλώσεις των επιχειρήσεων για συμβάσεις εργασίας εργαζομένων που μπορεί να αφορούν όλο τον μήνα ή διαστήματα αυτού.

Από 9/1/2024 και μέχρι το τέλος του μήνα ισχύει η προαναγγελία της αναστολής.

Όπως τονίζει η Μαρία Αντωνίου, “πρόκειται για μία ακόμη θετική εξέλιξη στα αιτήματα των Γουνεργατών της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής, από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία συνεχίζει να στηρίζει τον κλάδο της Γούνας που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική οικονομία”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version