Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Ν.Ο.Κ.: Εκδήλωση παραλαβής δύο νέων σκαφών

Ν.Ο.Κ.: Εκδήλωση παραλαβής δύο νέων σκαφών

0

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο των ναυταθλητικών του εγκαταστάσεων εκδήλωση για την παραλαβή δύο νέων σκαφών.

Το πρώτο έγινε με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”. Ο Σύλλογος “Ομόνοια” διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του Ν.Ο.Κ. αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη των μελών του για το ιστορικό σωματείο της Καστοριάς που έχει προσφέρει αμέτρητες επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το δεύτερο έγινε με την ευγενική χορηγία της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Τόσο η χορηγία αυτή, όσο και όλες οι προηγούμενες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες Διοίκησης, προπονητών, αθλητών, γονέων και φίλων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο οποίος έχει καταφέρει πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο”, σημείωσε η Μαρία Αντωνίου στο σύντομο χαιρετισμό της, τονίζοντας παράλληλα πως “η συμβολή του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης είναι τεράστια, όχι μόνο για το συγκεκριμένο Όμιλο αλλά και για όλη την τοπική κοινωνία της Καστοριάς και των διαφόρων Φορέων που την εκπροσωπούν. Αναγνωρίζουμε το έργο που επιτελούν, το θαυμάζουμε, τους ευχαριστούμε. Είμαι βέβαιη ότι και αυτό το σκάφος θα φέρει στον Όμιλο και την Καστοριά ακόμη περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες”.  

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Σιώκης Δήμος και άλλα μέλη του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”, η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, η Πρόεδρος και εκπρόσωποι του συλλόγου Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς Νέας Υόρκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, μέλη των αυτοδιοικητικών και κρατικών αρχών καθώς και αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΚ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version