Home Π.Ε. Καστοριάς Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Καστοριά (φωτογραφίες)

0

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Καστοριά

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στην Καστοριά τον Υπουργό Υγείας και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τις Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και με πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα που τους απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους.

Σταθμοί της επίσκεψης:

  • Η Κλεισούρα, με ευλαβικό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου, όπου ασκήτευσε η Οσία Σοφία, και συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής,
  • Το Δημαρχείο Καστοριάς, όπου είχαμε συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη.
  • Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Καστοριάς.
  • Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και η Λαϊκή Αγορά στο Άργος Ορεστικό.
  • Η Μεσοποταμία και το Κέντρο Υγείας.

Το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη:

Όταν ήμουν μικρό παιδί, τα καλοκαίρια ο πατέρας μου έπαιρνε όλη την Οικογένειά μας και πηγαίναμε για λίγες μέρες στο Μοναστήρι της Παναγίας στην Κλεισούρα της Καστοριάς. Εκεί μέναμε στα κελιά των μοναχών και ζούσαμε το πανηγύρι του 15Αύγουστου με την μεγάλη γιορτή της Παναγίας που μάζευε χιλάδες λαού.

Χθες το πρωί κατά την επίσημη επίσκεψη μου στο χωριό του παππού μου, την Κλεισούρα (Βλάχος γαρ) ξεκινήσαμε, μαζί με την Μαρία Αντωνίου την βουλευτή μας από την Καστοριά, από το Μοναστήρι αυτό που οι γερόντισσες το κρατούν σε άψογη κατάσταση. Εάν δεν το έχετε επισκεφθεί πραγματικά χάνετε. Πανέμορφο! Εκεί αναπαύθηκε και η Οσία Σοφία της Κλεισούρας που ήταν ασκητής στη Μονή.

Μετά από το προσκύνημά μας στην Μονή πήγαμε στο χωριό όπου και συνάντησα την Πρόεδρο της Κοινότητας και επιθεωρήσαμε τα έργα που ξεκινούν εκεί, το έργο της πλατείας το ενέταξα στο ΠΔΕ εγώ ως Υπουργός Ανάπτυξης.

Πριν φύγουμε χαιρέτισα τους συγχωριανούς μου, με κέρασαν καφέ και συνάντησα και μία κυρία που θυμόταν την γιαγιά μου την Ιφιγένεια και με συγκίνησε πολύ.

Η Δυτική Μακεδονία έχει πραγματικά απίστευτες ομορφιές και αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε. Ο Τουρισμός έχει μεγάλο περιθώριο ανόδου εκεί και πρέπει να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version