Home Περισσότερα Αθλητικά Ο «χρυσός» Tεντόγλου στην ΕΡΤ: «Άφησα τα πόδια στην άμμο, ήταν άλμα...

Ο «χρυσός» Tεντόγλου στην ΕΡΤ: «Άφησα τα πόδια στην άμμο, ήταν άλμα για 8.70μ.» (video)

0

Λίγο μετά το νέο του άθλο και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΣτίβουMίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ικανοποιημένος από την κατάκτηση της κορυφής κόσμου, αν και όπως είπε, θα μπορούσε να πάει ακόμη καλύτερα.

Ευχαρίστησε τον κόσμο στο στάδιο που τον ενθάρρυνε στις προσπάθειές του, ενώ για την τελευταία του προσπάθεια που του έδωσε και τη νίκη είπε ότι ρίσκαρε λίγο ακόμη και τραυματισμό, όμως όλα πήγαν καλά, όπως είπε.
Μετά από την υπερπροσπάθεια είπε ότι σκέφτεται να χαλαρώσει λίγο και να σκεφθεί τον επόμενο στόχο του που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Μεταξύ άλλων είπε: 

“Στόχος μου ήταν να κάνω κάτι παραπάνω. Δεν με άφησαν τα πόδια μου, δεν με άφησε το κλίμα. Είχε πολλή ζέστη, πολλή υγρασία, δεν έχω ανάσα, θέλω να πιω πολύ νερό. Το άλμα ήταν για 8,70, αλλά άφησα τα πόδια στην άμμο και γι’ αυτό νευρίασα.
Κατάλαβα ότι ήταν πάνω από 8,40 και θύμωσα, γιατί ήταν για 8,70μ. Είπα ‘πώπω λάθος’, που μπορεί να το θυμάμαι για πάντα. Είμαι ευχαριστημένος που κέρδισα, αλλά μπορούσα να κάνω ένα ρεκόρ. Στο τελευταίο άλμα φαίνεται ξεκάθαρα ότι αφήνω τα πόδια στην προσγείωση, δεν ξέρω γιατί. Απλά ήθελα κάτι καλύτερο, γιατί ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση. Τι να κάνουμε, έτσι είναι οι αγώνες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σήμερα.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version