Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκης στα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού...

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκης στα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς

0

Στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Με ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι σήμερα στη πόλη της Καστοριάςγια τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς.

Ένα κτίριο το οποίο αποτελεί πλέον κόσμημα για την Ελληνική Αστυνομία. Ένα κτίριο σύγχρονο, πρότυπο για την στέγαση αστυνομικής υπηρεσίας πληρώντας τους απαιτούμενους όρους ασφάλειας και παράλληλα φιλικό στο περιβάλλον.

DSCN4254 Large Medium

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε από κοινού πορευόμενοι συλλογικά και με μεθοδικότητα για μια Σύγχρονη Αστυνομία, με βασικό άξονα τον καθημερινό αγώνα της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση, υπερσκελίζοντας πολλές φορές τα ανθρώπινα σωματικά και ψυχικά όρια και προτεροποιώντας την εκτέλεση του καθήκοντός τους έναντι των προσωπικών τους και οικογενειακών υποχρεώσεων, βρίσκονται στη πρώτη γραμμή προκειμένου να διασφαλιστεί η εσωτερική ασφάλεια της Χώρας και η κοινωνική ομαλότητα. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών, την Περιφέρεια, το Δήμο αλλά και κάθε φορέα – υπηρεσία που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλλε στην ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος, παραδίδοντας σήμερα στην Ελληνική 
Αστυνομία και στην τοπική κοινωνία ένα κτίριο πρότυπο!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version