Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Ο σύλλογος “Φίλοι Εικαστικών Τεχνών Καστοριάς” παρουσιάζει Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής το Σάββατο...

Ο σύλλογος “Φίλοι Εικαστικών Τεχνών Καστοριάς” παρουσιάζει Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής το Σάββατο 10 Ιουνίου (+ μια έκπληξη)

0

Ο σύλλογος “Φίλοι Εικαστικών Τεχνών Δήμου Καστοριάς” παρουσιάζει έκθεση παιδικής ζωγραφικής το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 6:00μ.μ. στην οδό Βαλαλά 37 Καστοριά.

Η έκθεση θα διαρκέσει από Κυριακή 11/6 έως Τρίτη 13/6 και κατά τις ώρες 5:00μ.μ. – 8:00μ.μ.

Έργα παιδικής ζωγραφικής γεμάτα χρώμα και «αχαλίνωτη φαντασία, που θα έχετε τη χαρά να απολαύσετε! Στην Έκθεση, πέραν των ευφάνταστων έργων των μικρών μας μαθητών, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και έργα από τους τελειόφοιτους του Λυκείου μαθητές μας, μελλοντικούς Αρχιτέκτονες, έργα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου.

Δωροθέα Χαρίτωνος

Η ΕΚΠΛΗΞΗ!

Και η Έκπληξη μας!!! Η «διαδραστική» πρώτη παρουσίαση, του παιδικού παραμυθιού: «Χμμμ! Πώς να φτιάχνεται η Αγάπη, της αγαπημένης μας δασκάλας Δέσποινας Σπυροπούλου, από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ!

Η πρώτη παρεΐστικη, “διαδραστική”, παιχνιδιάρικη, δημιουργική παρουσίαση του παραμυθιού μου “Χμμ… Πώς να φτιάχνεται η ΑΓάΠΗ;”, των εκδόσεων ΟΣΕΛΟΤΟΣ, ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα, την εικονογράφο του, Δωροθέα Χαρίτωνος, την εκπαιδευτική Σύμβουλο, Δρ. Καλλιόπη Μόσχου και πολλά πολλά παιδιά γεμάτα ζωντάνια… παιδιά σε “θέση βολής”, έτοιμα για όλα!
Τα χρώματα ανά χείρας και πάμε να δώσουμε χρώμα στην ΑΓάΠΗ!
Χορηγός επικοινωνίας: Kastoria News

Δέσποινα Σπυροπούλου

ekthesi dorothea

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version