Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Philoxenia 2022: Δυναμική παρουσία της Δυτικής Μακεδονίας και της Καστοριάς (φωτογραφίες |...

Philoxenia 2022: Δυναμική παρουσία της Δυτικής Μακεδονίας και της Καστοριάς (φωτογραφίες | βίντεο)

0

Το Kastoria News βρέθηκε στη Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2022 στη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο ήρθαν με σκοπό να γνωρίσουν την Ελλάδα και να πάρουν μια ιδέα από τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης. 

Το περίπτερο της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά της Καστοριάς είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Τουριστικά γραφεία από πολλές χώρες, όπως Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ, Λετονία, Ρουμανία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την φυσική ομορφιά και τις ποικίλες μορφές τουρισμού που προσφέρει ο τόπος μας. 

DSCN3336 Medium

Χαρακτηριστικά, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Σάκης Ρήμος αναφέρει ότι πλέον οι τουριστικοί πράκτορες ψάχνουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τον εναλλακτικό τουρισμό. Αθλητικές δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και περίπατοι στα βουνά, μαζί με την μοναδική φιλοξενία που μπορούν σε πολύ μεγάλο βαθμό να προσφέρουν τα διαφόρων τύπων καταλύματα της Καστοριάς θα είναι το μέλλον του τουρισμού.  

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την περιφέρεια Καστοριάς αποτυπώνεται και στην αυξημένη επισκεψιμότητα που καταγράφεται το 2022 σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Και ακόμα δεν έχει έρθει ο Δεκέμβριος, μήνας που πάντα η επισκεψιμότητα στην Καστοριά είναι αυξημένη. 


NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version