Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Τζηκαλάγιας, Τελιγιορίδου και Κορεντσίδης στην εκδήλωση βράβευσης των αθλητριών Ευαγγελίας Αναστασιάδου και...

Τζηκαλάγιας, Τελιγιορίδου και Κορεντσίδης στην εκδήλωση βράβευσης των αθλητριών Ευαγγελίας Αναστασιάδου και Στέλλας Νάτσιουλα του ΝΟΚ

0

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης των αθλητριών Ευαγγελίας Αναστασιάδου και Στέλλας Νάτσιουλα στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος, ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης καθώς και συγγενείς και φίλοι των αθλητριών.

Δήλωση Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Εκδήλωση βράβευσης των αθλητριών Ευαγγελίας Αναστασιάδου και Στέλλας Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για την κατάκτηση χρυσών μεταλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Θερμά συγχαρητήρια!

Δήλωση Γιάννη Κορεντσίδη

Μια ακόμη ευκαιρία η χθεσινή εκδήλωση του ΝΟΚ για να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις δύο Χρυσές Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της κωπηλασίας, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέλλα Νάτσιουλα για τις τεράστιες επιτυχίες και διακρίσεις τους!

Είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό των ναυταθλητικών ομίλων του Δήμου μας και όλων των αθλητών μας, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version