Home Δυτική Μακεδονία Κοζάνη Βόιο: Τα Μπουμπουσάρια της Εράτυρας

Βόιο: Τα Μπουμπουσάρια της Εράτυρας

0

Κορυφώνονται σήμερα Τρίτη 2.1.2024, οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Εράτυρα, τα γνωστά Μπουμπουσάρια.  Το Σάββατο 30.12.2023, στις 20:00 παράλληλα με τα «Σούρβα», θα πραγματοποιηθεί γλέντι Μπουμπουσαριών στην Πλατεία της Εράτυρας.

Τα Μπουμπουσάρια στην Εράτυρα του Βοιου στην ΠΕ Κοζάνης είναι σε εξέλιξη με την παρέλαση των μεταμφιεσμενων και των αρμάτων που και φέτος έκλεψαν τις εντυπώσεις με την ευρηματικότητα και το χιούμορ τους.

Καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες επισκέπτες και ντόπιους που πλημμύρισαν την Εράτυρα σήμερα που έφτασαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να ξεκινήσουν την νέα χρονιά με γλέντι τραγούδι χορό και γέλιο. Τα χάλκινα πνευστά ηχούν στα σοκάκια της Εράτυρας όπου σε λίγη ώρα όλος ο κόσμος θα γίνει μια παρέα με το γλέντι στην Κεντρική Πλατεία να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Τη Δευτέρα στις 11:00, μετά τον εκκλησιασμό, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο καλωσόρισμα του Νέου Έτους με χορό στην Πλατεία της Εράτυρας, ενώ στις 21:00 έγινε ο Πρωτοχρονιάτικος Χορός στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινότητας.

kozani boubousaria 2024 1 1024x768 3

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version