Home Π.Ε. Καστοριάς Καστοριά Ξεκίνησαν οι εργασίες Αναβάθμισης των Υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες Αναβάθμισης των Υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου

0

Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους λάτρεις του αθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 121.892 € που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Π.Ε. Καστοριάς.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και του Αθλητικού Σωματείου «Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς (ΣΧΟΚ)».

Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν, περιλαμβάνουν:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα.
  • Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου Ε1, και πενταετίας Ε2) που αφορά και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).

Η Περιφερειακή Αρχή προχωρά σε παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της ποιότητας ζωής, αλλά και στην τουριστική αναβάθμιση ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version