3.2 C
Kastoria

  33η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος: Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή προς όλους τους Χορηγούς, Συνδιοργανωτές και Εθελοντές

  spot_img

  Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή προς όλους τους Χορηγούς, Συνδιοργανωτές, και Εθελοντές μας

  Η 33η Αμφικτιονία και η τελετή λήξης της 21ης Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά 20-22 Οκτωβρίου και στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. 

  Η επιτυχία αυτή είναι συλλογική έγινε με  ομαδική δουλειά φορέων, επιχειρήσεων, μεμονωμένων ατόμων που βοήθησαν σ’ αυτήν την προσπάθεια που έκαναν οι σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτό το εγχείρημα είτε με χρηματικό ποσό, είτε με προσφορά προϊόντων, είτε με προσωπική εργασία.

  Ευχαριστούμε λοιπόν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Καστοριάς που ως συνδιοργανωτές συνέδραμαν οικονομικά και με όποιον άλλο τρόπο μπορούσαν για την επιτυχία του συνεδρίου μας. Το Γ.Ν. Νοσοκομείο Καστοριάς για την προσφορά του στο συνέδριό μας, καθώς και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας που βοήθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Το Επιμελητήριο Καστοριάς και ιδιαίτερα τον κύριο Καραταγλίδη για την άμεση ανταπόκριση και τις συμβουλές του. 

  Τους παρακάτω συλλόγους κι επιχειρήσεις που μας ενίσχυσαν οικονομικά ώστε να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της εκδήλωσης:

  1. Σύλλογος Φαρμακοποιών Καστοριάς
  2. Τόλος ΑΕ
  3. Γιαννακόπουλος Σωκράτης
  4. Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: «Ο Προφήτης Ηλίας»
  5. ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ Α.Τ.Ε
  6. Ζαχαροπλαστεία Καλαμπούκας

  Να ευχαριστήσουμε επίσης όσους προσέφεραν είδη είτε για να τα δώσουμε ως δώρο στους συνέδρους, είτε για να κατασκευάσουμε κάτι που χρειαζόταν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

  1. Εταιρεία Άροσις
  2. Γκαμπέσης οικοδομικά υλικά
  3. ΧΕΡΚΑΤ
  4. Εταιρεία ΒΙΚΟΣ
  5. Εταιρεία Εδώδιμο

  Ευχαριστούμε το Δήμο Καστοριάς, το Δήμο Άργους Ορεστικού, το Δήμο Νεστορίου, τα Αστικά Καστοριάς για την παραχώρηση λεωφορείων για τις μετακινήσεις των συνέδρων και των συνοδών του συνεδρίου και τους χορηγούς επικοινωνίας. 

  Πολλά ευχαριστώ στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – ΔΑΔ Ν. Καστοριάς και στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών ΜΑΖΙ ΣΟΥ που ήταν συμπαραστάτες μας στην εκδήλωση.

  Την κα Ψωμαδάκη Ελένη που ήταν το γραφείο τύπου του συνεδρίου. Την Εφορία Αρχαιοτήτων Καστοριάς και το προσωπικό του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα που ξενάγησε τους συνέδρους και τους συνοδούς τους. Τον κύριο Κυπαρίσση Ανδρέα, υπεύθυνο Λαμπαδηδρομίας και περιηγήσεων, την κυρία Λιώγα Σίλια που ήταν η παρουσιάστρια μας και την κα Τυπόα Δόμου Χριστίνα για την πολύτιμη βοήθεια της.

  Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα των φοιτητών που είχαμε ως συμπαραστάτες τόσο στην προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Για την εκδήλωση και την επιτυχία της Λαμπαδηδρομίας μας να ευχαριστήσουμε το Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο “Το Απόζαρι” που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας κι οργάνωσε μια διαδρομή απ’ την περιοχή του.

  Τα σχολεία 1ο, 3ο, 5ο Δημοτικό, το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς, το Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Καστοριάς, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού, τον Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Αναγέννηση και ιδιαίτερα την κυρία Μαρία Δούκα, τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς που μετέφερε τη Φλόγα της Αγάπης και μέσα από τη λίμνη.

  Επίσης το Πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάσιος Χριστόπουλος που με τη συμμετοχή του στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας με τις παραδοσιακές φορεσιές και το χορό του, έδειξαν στους φιλοξενούμενους μας την παράδοση του τόπου μας. Τον κύριο Ζορπίδη Χρήστο για τη φωτογραφική κάλυψη της Λαμπαδηδρομίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Καστοριάς για την παραχώρηση του ασθενοφόρου του και την Τροχαία Καστοριάς για την παρουσία της ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στις διαδρομές των Λαμπαδηδρόμων μας.

  Σας Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την συνδρομή σας!!!

  Με εκτίμηση,

  Η Οργανωτική Επιτροπή της 33ης Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Πρόγραμμα 33ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας

  Το πρόγραμμα της 33ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στην...

  Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την Τράπεζα αίματος Συλλόγου Εκπ/κών ΠΕ Ν. Καστοριάς

  Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΔΣ του...

  Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στο Κέντρο Υγείας Καστοριάς

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Κέντρο Υγείας Καστοριάς σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς   διοργανώνει δράση  “Εθελοντικής Αιμοδοσίας” στον...

  Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

  Το Κέντρο Υγείας Καστοριάς σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς   διοργανώνει δράση  “Εθελοντικής Αιμοδοσίας” στον...

  Διαβάστε ακόμη

  Εκδρομή στην Καστοριά πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών

  Με σύμμαχο την καλή διάθεση και μπόλικα χαμόγελα, ολοκληρώθηκε μία ακόμα ταξιδιωτική περιπλάνηση του...

  Νέο υδροφόρο παρέλαβε ο Δήμος Καστοριάς

  Συνεχίζεται η ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του Δήμου Καστοριάς καθώς την Τρίτη 20...

  Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα παροχής δωρεάν εξετάσεων ελαστογραφίας ήπατος «Αξίζω να Γνωρίζω Plus»

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα παροχής δωρεάν εξετάσεων ελαστογραφίας ήπατος «Αξίζω να Γνωρίζω...

  Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου “Μαζί Σου” στις 3 Μαρτίου

  Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών  ¨Μαζί Σου¨      Σας προσκαλεί...