1.4 C
Kastoria

  Αποτελέσματα 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ στην Καστοριά, με τίτλο: «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν»

  spot_img

  Οι συνδιοργανωτές Επιμελητήριο Καστοριάς, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καστοριάς, τoυ 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ, με θέμα:  «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν» που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2022, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές και το κοινό που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

  Αναλυτικότερα ευχαριστούμε θερμά για τις τοποθετήσεις παρουσιάσεις τους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο, τον κ. Παπαθανάση Νίκο Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, τον Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση, την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον κ. Κασαπίδη Γεώργιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την Διευθύντρια του γραφείου πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης κα. Μαρία Αντωνίου, τον κ. Σωκράτη Πέλκα Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Εμπορίου, Ενέργειας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καστοριάς, τον κ. Αλέξανδρο Καράτζιο πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργος Ορεστικού, τον κ. Ιωάννη Τοτονίδη Αντιδήμαρχο του Δήμου Νεστορίου, τον κ. Σαράντη Μοσχόβη, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ Πρεσβεία Τιράνων, την κα. Ειρήνη Κορωνάκη Επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, την κα. Ασπασία Βλάχβεη  Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τον κ. Βασίλειο Μαχαιρά, Συντονιστή Δομής RIS Π.Τ.Α Π.Δ.Μ, την κα. Κωνσταντίνα Τογκαρίδου Προϊστάμενη ΕΒΕ Καστοριάς, την κα Ευφροσύνη Ντιό Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Π.Δ.Μ., τον κ. Νικόλαο Τσούνη  Καθηγητή Οικονομικής Ανάλυσης, τον κ . Τρύφωνα Φωτιάδη Επιχειρηματία (Arosis), τον κ. Θωμά Γιαννηκώτσιου, Επιχειρηματία (Helix Land), τον κ. Κατσιάπη Ζήση , Επιχειρηματία (computron). Eπίσης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη δημοσιογράφο κα Κοσμίδου Χρύσα για τον άψογο συντονισμό και παρουσίαση του επιχειρηματικού Φόρουμ και στον χορηγό της εκδήλωσης Νοisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε..

  Περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες έδωσαν το παρόν στις εργασίες του Φόρουμ κατά τη διάρκεια του οποίου  στη βάση στατιστικών και ερευνητικών δεδομένων συζητήθηκαν οι παθογένειες, οι  ελλείψεις αλλά και οι προτάσεις για την ανάπτυξη της μεταποίησης, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του τουρισμού στην ΠΕ Καστοριάς. Επιχειρηματίες επίσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας παρουσίασαν τις επιχειρήσεις τους ως καλές πρακτικές συνδυασμού εξωστρέφειας και καινοτομίας.  

  Το σύνολο των εισηγήσεων είναι διαθέσιμο σε βίντεο στην ιστοσελίδα  https://forum.econ.uowm.gr/video/

  spot_img

  Παρόμοια αρθρα

  335.000€ για συντήρηση γεφυρών στην Π.Ε. Καστοριάς

  Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η τροποποίηση του Προγράμματος Κεντρικών...

  Διεξαγωγή 1ου Πανελλήνιου Φόρουμ Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας Ελλάδας – Ινδίας

  Αξιότιμοι Κυρία/Κύριε, Σας ενημερώνουμε ότι, το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας, διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Φόρουμ, με...

  Τμήμα Γεωπονίας Φλώρινα: Έγινε κατάληψη και πορεία για την αναγνώριση των δικαιωμάτων του πτυχίου (βίντεο | φωτογραφίες)

  Εδώ και καιρό το Υπουργείο αρνείται να δεχτεί την αναγνώριση των νόμιμων δικαιωμάτων, των...

  Διαβάστε ακόμη

  Η Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς συνεχίζει τα κομβικά έργα με την κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων

  Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συνολικού μήκους 60 μέτρων...

  Διακοπή υδροδότησης στο Μαυροχώρι λόγω προγραμματισμένων εργασιών, αύριο Πέμπτη 30/03/2023

  Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 30-03-2023 λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων...

  Το Kastoria News κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Είμαι καλά” – Δηλώστε συμμετοχή

  🎉 Νέος διαγωνισμός από το Kastoria News! 🎉 👍 2 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική...

  Ευχαριστήριο Δήμου Καστοριάς προς την «Ιπτάμενη Πιανίστρια» Έλενα Ξυδιά

  Με την ολοκλήρωση του βίντεο της «Ιπτάμενης Πιανίστριας» στη λίμνη Ορεστιάδα, ο Δήμος Καστοριάς...