21.4 C
Kastoria

  Αποτελέσματα 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ στην Καστοριά, με τίτλο: «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν»

  spot_img

  Οι συνδιοργανωτές Επιμελητήριο Καστοριάς, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καστοριάς, τoυ 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ, με θέμα:  «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν» που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2022, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές και το κοινό που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

  Αναλυτικότερα ευχαριστούμε θερμά για τις τοποθετήσεις παρουσιάσεις τους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο, τον κ. Παπαθανάση Νίκο Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, τον Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση, την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον κ. Κασαπίδη Γεώργιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την Διευθύντρια του γραφείου πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης κα. Μαρία Αντωνίου, τον κ. Σωκράτη Πέλκα Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Εμπορίου, Ενέργειας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καστοριάς, τον κ. Αλέξανδρο Καράτζιο πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργος Ορεστικού, τον κ. Ιωάννη Τοτονίδη Αντιδήμαρχο του Δήμου Νεστορίου, τον κ. Σαράντη Μοσχόβη, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ Πρεσβεία Τιράνων, την κα. Ειρήνη Κορωνάκη Επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, την κα. Ασπασία Βλάχβεη  Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τον κ. Βασίλειο Μαχαιρά, Συντονιστή Δομής RIS Π.Τ.Α Π.Δ.Μ, την κα. Κωνσταντίνα Τογκαρίδου Προϊστάμενη ΕΒΕ Καστοριάς, την κα Ευφροσύνη Ντιό Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Π.Δ.Μ., τον κ. Νικόλαο Τσούνη  Καθηγητή Οικονομικής Ανάλυσης, τον κ . Τρύφωνα Φωτιάδη Επιχειρηματία (Arosis), τον κ. Θωμά Γιαννηκώτσιου, Επιχειρηματία (Helix Land), τον κ. Κατσιάπη Ζήση , Επιχειρηματία (computron). Eπίσης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη δημοσιογράφο κα Κοσμίδου Χρύσα για τον άψογο συντονισμό και παρουσίαση του επιχειρηματικού Φόρουμ και στον χορηγό της εκδήλωσης Νοisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε..

  Περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες έδωσαν το παρόν στις εργασίες του Φόρουμ κατά τη διάρκεια του οποίου  στη βάση στατιστικών και ερευνητικών δεδομένων συζητήθηκαν οι παθογένειες, οι  ελλείψεις αλλά και οι προτάσεις για την ανάπτυξη της μεταποίησης, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του τουρισμού στην ΠΕ Καστοριάς. Επιχειρηματίες επίσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας παρουσίασαν τις επιχειρήσεις τους ως καλές πρακτικές συνδυασμού εξωστρέφειας και καινοτομίας.  

  Το σύνολο των εισηγήσεων είναι διαθέσιμο σε βίντεο στην ιστοσελίδα  https://forum.econ.uowm.gr/video/

  Παρόμοια αρθρα

  Εργαστήριο Δικτύων και Προηγμένων Υπηρεσιών Παν. Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή του Εργαστηρίου TELNAS στην 86η ΔΕΘ

  Το περίπτερο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο θεματικό αφιέρωμα ACADEMIA στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμπεριελάμβανε και...

  Πραγματοποιήθηκε από την Π.Δ.Μ. – Π.Ε. Καστοριάς, Ενημερωτική Ημερίδα, σχετικά με την σύσταση Ομάδας Παραγωγών

  Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ημερίδα στον Μελισσότοπο, που διοργανώθηκε από την Δ/νση Αγροτικής...

  Ξεκίνησαν οι εργασίες Αναβάθμισης των Υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου

  Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου που θα...

  Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Αμύνης και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

  Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος...

  Διαβάστε ακόμη

  Παρουσίαση του βιβλίου “Η θεία Αλεξάνδρα & άλλα αφηγήματα” του Γιάννη Ηλιάδη

  Παρουσίαση του βιβλίου “Η θεία Αλεξάνδρα & άλλα αφηγήματα” του Γιάννη Ηλιάδη. Συμμετέχει το Σπασμένο...

  Το φθινόπωρο είναι λιγάκι ύπουλο

  "Το φθινόπωρο είναι λιγάκι ύπουλο.Προσποιείται το καλοκαίρι, αλλά στο βάθος είναι πάντα χειμώνας"Γρηγόρης Ξενόπουλος Ένα...

  Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η εικαστική έκθεση του Πάνου Ζήζου (βίντεο | φωτογραφίες)

  Συνεχίζεται η πρώτη ατομική εικαστική έκθεση του Πάνου Ζήζου με τίτλο "Κυκλική Σταθερότητα", η...