Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
11.7 C
Kastoria

    Αποτελέσματα 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ στην Καστοριά, με τίτλο: «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν»

    spot_img

    Οι συνδιοργανωτές Επιμελητήριο Καστοριάς, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καστοριάς, τoυ 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ, με θέμα:  «Καστοριά η επόμενη μέρα του επιχειρείν» που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2022, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές και το κοινό που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

    Αναλυτικότερα ευχαριστούμε θερμά για τις τοποθετήσεις παρουσιάσεις τους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο, τον κ. Παπαθανάση Νίκο Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, τον Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση, την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον κ. Κασαπίδη Γεώργιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την Διευθύντρια του γραφείου πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης κα. Μαρία Αντωνίου, τον κ. Σωκράτη Πέλκα Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Εμπορίου, Ενέργειας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καστοριάς, τον κ. Αλέξανδρο Καράτζιο πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργος Ορεστικού, τον κ. Ιωάννη Τοτονίδη Αντιδήμαρχο του Δήμου Νεστορίου, τον κ. Σαράντη Μοσχόβη, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ Πρεσβεία Τιράνων, την κα. Ειρήνη Κορωνάκη Επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, την κα. Ασπασία Βλάχβεη  Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τον κ. Βασίλειο Μαχαιρά, Συντονιστή Δομής RIS Π.Τ.Α Π.Δ.Μ, την κα. Κωνσταντίνα Τογκαρίδου Προϊστάμενη ΕΒΕ Καστοριάς, την κα Ευφροσύνη Ντιό Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Π.Δ.Μ., τον κ. Νικόλαο Τσούνη  Καθηγητή Οικονομικής Ανάλυσης, τον κ . Τρύφωνα Φωτιάδη Επιχειρηματία (Arosis), τον κ. Θωμά Γιαννηκώτσιου, Επιχειρηματία (Helix Land), τον κ. Κατσιάπη Ζήση , Επιχειρηματία (computron). Eπίσης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη δημοσιογράφο κα Κοσμίδου Χρύσα για τον άψογο συντονισμό και παρουσίαση του επιχειρηματικού Φόρουμ και στον χορηγό της εκδήλωσης Νοisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε..

    Περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες έδωσαν το παρόν στις εργασίες του Φόρουμ κατά τη διάρκεια του οποίου  στη βάση στατιστικών και ερευνητικών δεδομένων συζητήθηκαν οι παθογένειες, οι  ελλείψεις αλλά και οι προτάσεις για την ανάπτυξη της μεταποίησης, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του τουρισμού στην ΠΕ Καστοριάς. Επιχειρηματίες επίσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας παρουσίασαν τις επιχειρήσεις τους ως καλές πρακτικές συνδυασμού εξωστρέφειας και καινοτομίας.  

    Το σύνολο των εισηγήσεων είναι διαθέσιμο σε βίντεο στην ιστοσελίδα  https://forum.econ.uowm.gr/video/

    1.oikon 3
    1.oikon 2

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Από την ημερίδα για το Digital Marketing του Φοιτητικού Συλλόγου Καστοριάς

    Φωτογραφικό υλικό απ την ημερίδα του Φοιτητικού συλλόγου

    Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τα Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά του Μελιού της Καστοριάς

    Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17-04-2024 στο Ενυδρείο Καστοριάς, ημερίδα με Θέμα: «Διερεύνηση παραγόντων προσδιορισμού ιδιαίτερης...

    Προετοιμασία διαδρομών από την Π.Ε. Καστοριάς για το 11ο BAJA Greece

    Ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες, από την περιοχή Κρανιώνας Μακροχωρίου, η προετοιμασία από τα...

    Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 18 Απριλίου

    Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Ν. Καστοριάς "Η Μελωδία της Καρδιάς" σε συνεργασία...

    Διαβάστε ακόμη

    Ένα ακόμα σημαντικό έργο ξεκινάει στον Δήμο Καστοριάς – Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή υδατοδεξαμενής στο Βίτσι 

    Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή ταμιευτήρα συγκέντρωσης νερού για τις ανάγκες δασοπυρόσβεσης της ευρύτερης...

    Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

    Η Αντιδημαρχία  Περιβάλλοντος, Πρασίνου &  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς, ενημερώνει ότι την 1η Μαΐου 2024...

    Γατόπουλος και Πνευμονίδης πρωταθλητές Ευρώπης!

    Σε... θρύλος της Ευρώπης βαφτίστηκε ο Ολυμπιακός Κ19, ο οποίος διέσυρε τη Μίλαν στον...

    Συνδρομή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς σε Λύκεια για το πρόγραμμα υιοθεσίας Βυζαντινού μνημείου

    Ευχαριστούμε τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γενικό Λύκειο Μεσοποταμίας & Γενικό Λύκειο Άργους...