Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
31.8 C
Kastoria

  Διανεμήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς ενημερωτικά φυλλάδια, σχετικά με τους κανόνες κυκλοφορίας των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.) και ποδηλάτων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

  Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιέχουν συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις

  spot_img
  spot_img

  Το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς διένειμε ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις, καθώς και με τους κανόνες κυκλοφορίας των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.) και ποδηλάτων, σε πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς, με απώτερο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

  ΦΩΤΟ 4 Large

  Επίσης, τα εν λόγω φυλλάδια διανεμήθηκαν και σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε συλλόγους της Π.Ε. Καστοριάς.

  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς που έχει ως στόχο να ενημερώσει, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους χρήστες των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων και ποδηλάτων, προκειμένου να ενημερωθούν για την ασφαλή οδήγησή τους, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται αύξηση της κίνησής τους. 

  ΦΩΤΟ 2 Large

  Η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς κυρίαρχη προτεραιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, αποτελεί η ασφάλεια και η απρόσκοπτη κίνηση όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο.

  Ανάλογη δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και το προσεχές χρονικό διάστημα από το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, το οποίο έχει ως διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία, και την εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας σε όλους τους πολίτες. 

  ΦΩΤΟ 1 Large

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Ντολτσό: Παρκάρισμα για… σεμινάριο

  Ντολτσό: Παρκάρισμα για... σεμινάριο Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου στο Ντολτσό δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα...

  Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς επισκέφθηκαν το 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, στο πλαίσιο της κυκλοφοριακής αγωγής.

  Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς επισκέφθηκαν το 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, στο πλαίσιο της...

  Τροχαίο ατύχημα στην αερογέφυρα του Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες)

  Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου...

  Διαβάστε ακόμη

  Δήμος Καστοριάς “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024” – 1η Περίοδος

  Δήμος Καστοριάς “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024” – 1η Περίοδος Ξεκινάει το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024»  του Δήμου Καστοριάς,...

  Φέτος το καλοκαίρι δες την αλλιώς! – με το Travels Development

  Φέτος το καλοκαίρι διάλεξε προορισμούς που θα σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Το Travels Development και οι...

  Συνάντηση Αντωνίου με Yael Sherer

  Συνάντηση με την ιδρύτρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την υποστήριξη των επιζώντων σεξουαλικής...

  Μια βραδιά στη “Μάνδρα” του Αττίκ, από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς

  Μια βραδιά στη "Μάνδρα" του Αττίκ!!! Τραγούδι, χορός, θέατρο σε μια μουσικοθεατρική παράσταση από τα...