3.3 C
Kastoria

  Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη

  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος από τις επιχειρήσεις

  spot_img

  Συνδημότισσες – συνδημότες,

  Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου καθεμία και καθέναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στον συνδυασμό μας, στο πρόγραμμά μας και στο όραμά μας.

  Το υψηλό ποσοστό με το οποίο μας τιμήσατε το βράδυ της Κυριακής αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών μας, αλλά κυρίως δείχνει τη θέληση ολόκληρης της κοινωνίας να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά στην υλοποίηση των προγραμματικών μας θέσεων. Το μήνυμα της κάλπης ήταν σαφές και ηχηρό: ο Δήμος Φλώρινας δεν γυρίζει πίσω, ο Δήμος Φλώρινας κοιτάει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  Η ψήφος σας αποτελεί ευθύνη για εμάς και σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη διάθεση για δουλειά το έργο μας. Δεν επαναπαυόμαστε, δεν εμπαίζουμε τις ελπίδες σας, δεν περιφρονούμε την στήριξή σας.

  Από σήμερα κιόλας συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε όλη την προηγούμενη θητεία. Μια πολιτική διαδρομή της συνέπειας, της συναίνεσης και της αποτελεσματικότητας. Ο πήχης των προσδοκιών έχει μπει πλέον ψηλά και σας υπόσχομαι πως θα μείνω πιστός στο καθήκον μου, προκειμένου να μην σας κάνω στιγμή να μετανιώσετε για την ψήφο σας.

  Είμαστε εδώ για κάθε συνδημότη μας, ανεξάρτητα από το αν μας ψήφισε ή όχι, γιατί ο Δήμος μας δεν έχει ανάγκη τον διχασμό, αλλά τη συνεργασία και την ενότητα. Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, κάνουμε τα ίδια όνειρα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα να κάνουμε τον Δήμο Φλώρινας τον τόπο ζωής που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

  Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένειά μου, στην Αθηνά, στον Νίκο, στην Ευαγγελία, στον Θανάση. Με την στάση τους, όχι απλώς με στηρίζουν, αλλά πάντα με παρακινούν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μένοντας πιστός στις αξίες και τα ιδανικά μου.

  Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και είμαι περήφανος για την πολιτική στάση που επιδείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και ευγένειας, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει στον συνδυασμό μας και στην προσωπικότητα του κάθε δημότη.

  Με τιμή,

  Βασίλης Γιαννάκης

  Δήμαρχος Φλώρινας

  spot_img


  Παρόμοια αρθρα

  Η Μαρία Αντωνίου για τη συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία στην εκλογική διαδικασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (βίντεο)

  Στη Διακοινοβουλευτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα...

  Μαρία Αντωνίου: Εκπρόσωπος της Βουλής στη συνεδρίαση για τη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην εκλογική διαδικασία

  Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων στη διακοινοβουλευτική συνεδρίαση της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων...

  Επιστολική Ψήφος: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις – Ποιους αφορά, ποια η διαδικασία

  Σε διευκρινίσεις για την επιστολική ψήφο προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών. 1.     Ποιους αφορά η εισαγωγή...

  Ευχαριστήριο Δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Άργους Ορεστικού

  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Ορεστικού ευχαριστεί την κυρία Έλενα Γιάκα και το...

  Διαβάστε ακόμη

  Φλώρινα: Εκδήλωση με ομιλήτρια την καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου

  Εκδήλωση με ομιλήτρια την Μαρία Ευθυμίου, ιστορικό καθηγήτρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου...

  Φλώρινα: Πρόληψη και αντιμετώπιση σύνθετων διασυνοριακών πλημμυρών και δασικών πυρκαγιών

  Εκδήλωση ενημέρωσης στο πλαίσιο του έργου SOLVE «Πρόληψη Και Αντιμετώπιση Σύνθετων Διασυνοριακών Πλημμυρών και...

  Φλώρινα: Απαγόρευση χρήσης διχτυών για αλιεία

  Στην απαγόρευση χρήσης διχτυών για επαγγελματική αλιεία για το χρονικό διάστημα έως 31 Ιανουαρίου...

  Καλαθοπλεκτική: Η άγνωστη παράδοση του Βαρικού Φλώρινας

  Το Βαρικό της Φλώρινας, ένα μικρό χωριό της Δυτικής Μακεδονίας, φημίζεται για την πολύ σημαντική καλαθοπλεκτική του παράδοση. Τα...