Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
19 C
Kastoria

  Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στην Π.Ε. Καστοριάς (βίντεο | φωτογραφίες)

  spot_img
  spot_img

  Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής στην Π.Ε. Καστοριάς

  Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, η τελετή παράδοσης – παραλαβής χωρικού Αντιπεριφερειάρχη από την Δέσποινα Κοζατσάνη στον Δημήτρη Σαββόπουλο.

  Ο κ. Σαββόπουλος, αντάλλαξαν ευχές με την κα Κοζατσάνη, για την νέα χρονιά και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια.

  Η  απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και σε αυτά που δρομολογούνται και ευχήθηκε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη  Δημήτρη Σαββόπουλο καλή πορεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του. Στη συνέχεια παρέδωσε τους φακέλους από τα εν εξελίξει έργα της ΠΕ Καστοριάς, τονίζοντας ότι θα είναι στην διάθεσή του για κάθε διευκρίνηση.

  Η κα. Κοζατσάνη ευχαρίστησε τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε, καθώς και όλο το προσωπικό  της Π.Ε. Καστοριάς, όλες τις δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, της Διαχειριστικής αρχής και του Περιφερειακού Ταμείου για την άψογη συνεργασία των τελευταίων 26 μηνών.

  Από την πλευρά του ο κ. Σαββόπουλος, ευχαρίστησε την κ. Κοζατσάνη για την προσφορά της όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τόνισε ότι η Δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια. 

  “Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και τα προβλήματα της περιοχής με Περιφερειάρχη, τον Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και σε συνεργασία με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Αντιπολίτευσης, αλλά και με όλες τις τοπικές αρχές του τόπου, της Βουλευτή και των Δημάρχων, θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας.

  Στο πνεύμα της νέας αρχής, ο κ. Σαββόπουλος, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές του για το Νέο Έτος, ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε κάθε νοικοκυριό. Τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης μεταξύ της Περιφερειακής αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με κοινές προσπάθειες θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν. 

  Στη λιτή τελετή παρόντες ήταν -μεταξύ άλλων- ο Θ. Αντιπεριφερειάρχης Π. Χαρούμενος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ο. Τράσια, καθώς και διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες, όπου αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, καλή επιτυχία.

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Κοπή κλαδιών και δασική οδοποιία σε Κλεισούρα, Κωσταράζι, Τρίλοφο και Χιλιόδεντρο

  Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο δυναμικό και τα...

  Σύσκεψη για τα τρωκτικά στην Π.Ε. Καστοριάς

  Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σχετικά με τις αυξημένες καταστροφές...

  Συνάντηση για την Πορεία Υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος στην Π. Ε. Καστοριάς

  Συνάντηση εργασίας για την πορείας υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής...

  Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης

  Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης μεταξύ εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς, Δήμου Καστοριάς...

  Διαβάστε ακόμη

  Υπό την προεδρία της Μαρίας Αντωνίου η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ατόμων με Αναπηρία με θέμα τη διάδοση του Παραολυμπιακού Αθλητισμού

  Υπό την προεδρία της Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε χθες 16 Ιουλίου η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής...

  Κοπή κλαδιών και δασική οδοποιία σε Κλεισούρα, Κωσταράζι, Τρίλοφο και Χιλιόδεντρο

  Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο δυναμικό και τα...

  Σύσκεψη για τα τρωκτικά στην Π.Ε. Καστοριάς

  Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σχετικά με τις αυξημένες καταστροφές...

  Πρόγραμμα για 500 ανέργους στην Π.Ε. Καστοριάς

  Το Επιμελητήριο Καστοριάς στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1, της Πράξης με τίτλο: «Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων...