Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
16.9 C
Kastoria

    Στην Καστοριά ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

    spot_img
    spot_img

    Στην Καστοριά περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

    Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Καστοριά την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

    Ο κ. Σπυρόπουλος, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια, ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ.
    Η ακρίβεια για τα ελληνικά νοικοκυριά πηγάζει από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών τιμών καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών, της ανεργίας και της ανεπαρκούς αλλά και καθυστερημένης αύξησης των εισοδημάτων από πλευράς της Κυβέρνησης. Την ίδια ώρα συνεχίζεται το πάρτυ κερδοσκοπίας στην αγορά. Πολυεθνικές και μεγάλες εταιρείες κερδοσκοπούν σε βάρος του ελληνικού λαού. Τα ίδια προϊόντα πωλούνται σε πολλαπλάσιες τιμές στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης», όπως τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

    image00006 – μεγάλη

    «Μιλήσαμε για τη σημασία που έχει η δίκαιη εφαρμογή της Πράσινης Συμφωνίας, καθώς οι ανάγκες των αγροτών μεταξύ βορείων και νότιων χωρών της Ένωσης διαφέρουν. Όπως επίσης μιλήσαμε και για τη δίκαιη κατανομή των άμεσων ενισχύσεων θέσαμε, όλες τις παραμέτρους για ένα δίκαιο και αναπτυξιακό εθνικό σχέδιο εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Η κυβέρνηση όμως είχε άλλες προτεραιότητες με αποτέλεσμα σήμερα να χρησιμοποιεί τις αστοχίες της ΚΑΠ για να κρύψει τις δικές της ευθύνες.» επισήμανε ο κ. Σπυρόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

    Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέφερε «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από το ΠΑΣΟΚ να συνομιλήσουμε ξανά με το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Να κάνουμε ξανά την Παράταξη να αγγίξει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. Απευθυνόμαστε σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως με ποιο κόμμα ψήφισαν στις εθνικές εκλογές, να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης.»

    Κάλεσμα απηύθυνε ο κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος στους πολίτες: «Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να συνεχίσει η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση με πυξίδα τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Στη μεγάλη αυτή μάχη που δίνει η Παράταξη αποφάσισα ότι πρέπει να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή μαζί με όλους του πολίτες που αγωνίζονται για την πρόοδο της πατρίδας μας. Μόνο με την ψήφο σας θα περιοριστεί η ασυδοσία και η αλαζονεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.».

    *Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής
    Μηχανολόγος Μηχανικός MSc
    Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

    image00003 – μεγάλη

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Με τον Ανδρουλάκη ο Κοσμάς Βαρσάμης

    Από την ημέρα των εκλογών έως σήμερα κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το...

    Ευρωεκλογές 2024: Η «μάχη» του σταυρού – Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα

    Ευρωεκλογές 2024: Η «μάχη» του σταυρού – Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα Τα...

    Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι τα «γαλάζια» ονόματα που έμειναν εκτός Ευρωβουλής

    Η ενσωμάτωση της σταυροδοσίας στις Ευρωεκλογές 2024 ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να «κλειδώσουν» τα 21 ονόματα που...

    Αποχή: 1η η Φλώρινα στην Ελλάδα

    Ρεκόρ αποχής σημείωσε η Π.Ε Φλώρινας με ποσοστό που άγγιξε το 73,37% ! Στην...

    Διαβάστε ακόμη

    Επιμελητήριο Καστοριάς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 88η ΔΕΘ

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων...

    20 χρόνια «Μύησις»

    Ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του με συναυλία...

    Εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφών στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Καστοριάς για το σχολικό έτος 2024-2025

    Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Καστοριάς σας ενημερώνει πως οι εγγραφές και οι ανανεώσεις εγγραφών στις τάξεις...

    Χριστοπούλεια 2024: “Μια βραδιά στη μάντρα του Αττίκ” την Τρίτη 2 Ιουλίου

    Χριστοπούλεια 2024 «Μια βραδιά στη μάντρα του Αττίκ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» σας προσκαλεί...