Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
11.4 C
Kastoria

  Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου

  spot_img
  spot_img

  Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς “Προφήτης Ηλίας”

  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Μέλους τους και εξαίρετου γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου. 

  Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του, δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

  Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

  Εκ της Διοικήσεως


  Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

  Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ενός σπουδαίου ανθρώπου και επιχειρηματία της περιοχής μας. 

  Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ.  και το προσωπικό της  Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  Εκ της διοικήσεως


  Παλαίμαχοι Καστοριάς

  Ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς Παναγιώτης Σπυρόπουλος απεβίωσε σε ηλικία 69 χρονών.

  Η Ποδοσφαιρική οικογένεια των παλαιμάχων της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους του.

  Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπήρξε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την κράτησε για δέκα (10) χρόνια. Δεν πτοήθηκε από το χάος που παρέλαβε και αγωνίστηκε για να αποκαταστήσει και πάλι το όνομα της Καστοριάς. Έφερε μεγάλους παίκτες στην ομάδα όπως Ιορδανίδη Μιχ., Μητσόπουλο Μαν., Καπετανόπουλο, Σολάκη, Ζουρούδη, Καστανιώτη, Σουλτανίδη, Ευθυμιάδη, Παντελιάδη, Κισκαμπάνη, Καλαφάτη, Λαζαρίδη, Ραντουκάνωφ, Μπρίτο, Γιόσιτς, Γιέλισιτς, Παρασκευά, Συμεωνίδη, Νικολάου κ.α..

  Αυτό έφερε και την παρουσία της ομάδας μας στα ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ του κυπέλλου Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αφού στο μεταξύ είχε αποκλείσει τους Πανσερραϊκό, Π.Α.Ο.Κ και Προοδευτική.

  Έτσι, η Καστοριά αποτέλεσε την πρώτη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που αγωνίστηκε, στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.

  Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο το καλό της Καστοριάς, ενώ καυτηρίαζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με το ιδιαίτερο χιούμορ που διέθετε. Ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη κι επιχειρηματία. Γαλαντόμος και μεγαλόψυχος, βοήθησε και στην προσωπική του ζωή πάρα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

  Καλό Παράδεισο να έχει ο Παναγιώτης και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


  Ποδοσφαιρική Ομάδα Kastoria FC

  Συλλυπητήρια της Καστοριάς για την απώλεια του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

  Η Ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του, για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, που έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 69 χρόνων. Είναι μεγάλη η λύπη μας για την απώλεια του κι ελπίζουμε ότι ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς αυτή την στιγμή, προς την οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντα, μια κι είχαν την ευκαιρία και την τύχη να μοιραστούν όμορφες και υπέροχες στιγμές με ένα άτομο μοναδικό, σαν τον Παναγιώτη.

  Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπήρξε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την κράτησε για δέκα (10) χρόνια. Δεν πτοήθηκε από το χάος που παρέλαβε και αγωνίστηκε για να αποκαταστήσει και πάλι το όνομα της Καστοριάς. Έφερε μεγάλους παίκτες στην ομάδα όπως Ιορδανίδη Μιχ., Μητσόπουλο Μαν., Καπετανόπουλο, Σολάκη, Ζουρούδη, Καστανιώτη, Σουλτανίδη, Ευθυμιάδη, Παντελιάδη, Κισκαμπάνη, Καλαφάτη, Λαζαρίδη, Ραντουκάνωφ, Μπρίτο, Γιόσιτς, Γιέλισιτς, Παρασκευά, Συμεωνίδη, Νικολάου κ.α..

  Αυτό έφερε και την παρουσία της ομάδας μας στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αφού στο μεταξύ είχε αποκλείσει τους Πανσερραϊκό, Π.Α.Ο.Κ και Προοδευτική.

  Έτσι, η Καστοριά αποτέλεσε την πρώτη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που αγωνίστηκε, στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας. Το παρασκήνιο τον κυνήγησε και τον χτύπησε ανελέητα, μια και δεν δέχθηκε ποτέ να ενταχθεί στο άρμα κάποιας από τις μεγάλες ομάδες του κέντρου, ούτε να εμπλακεί με δημόσιες σχέσεις με την τότε κεφαλή της διαιτησίας. Κάτι που πλήρωσε ακριβά, με την πτώση της ομάδας.

  Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο το καλό της Καστοριάς, ενώ καυτηρίαζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με το ιδιαίτερο χιούμορ που διέθετε. Ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη κι επιχειρηματία. Γαλαντόμος και μεγαλόψυχος, βοήθησε και στην προσωπική του ζωή, πάρα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

  Υπήρξε ένας στυλοβάτης του ονόματος της Καστοριάς και του Καστοριανού ποδοσφαίρου, αφού από την 2η ομάδα που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμη βρίσκονται στην αγωνιστική δράση.

  Καλό Παράδεισο να έχει ο Παναγιώτης και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


  Βασίλης Τσιφλικιώτης

  Πολλές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την λύπη σου, για τον χαμό προσώπων που εκτιμούσες, σεβόσουν και αγαπούσες πολύ. Ο αγαπημένος μου φίλος Παναγιώτης Σπυρόπουλος έφυγε από κοντά μας, για το τελευταίο του ταξίδι, η ανιδιοτελής προσφορά του σε όλες της τις εκφράσεις, η αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπο του, θα τον χαρακτηρίζουν για πάντα και θα έχει πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα συνεχίζεις να μας χαμογελάς και να μας προσέχεις .

  Καλό ταξίδι φίλε μου.

  Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, στους λατρευτούς του γιούς, στον αδερφό του τον Χρήστο, στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του.

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Συλλυπητήρια Επιστολή από Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

  Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς αποχαιρετά με θλίψη τον συνταξιούχο συνάδελφο Γιάννη Καλύβα. Στον εκλιπόντα, που...

  Συλλυπητήρια Επιστολή Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

  Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς καταθέτει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για την απώλεια της...

  Συλλυπητήρια επιστολή συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς για τον Δημήτριο Ζήση

  Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς, εκφράζει τη θλίψη του για...

  Συλλυπητήριο μήνυμα Γρ. Γρηγοριάδη για την απώλεια του Γιώργου Χαλκίδη

  Η είδηση του θανάτου του καλού μου φίλου και προέδρου της ιστορικής κυπελλούχου ομάδας...

  Διαβάστε ακόμη

  Ευχαριστήριο Προέδρου Μεταμόρφωσης προς Κορεντσίδη

  Θα ήθελα να εκφράσω ευχαριστίες  μου προς τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης...

  Στην Καστοριά ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

  Στην Καστοριά περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ο υποψήφιος...

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καστοριά (Φωτορεπορτάζ | βίντεο)

  Σήμερα 21 Μαΐου 2024, ακριβώς ένα χρόνο μετά τις βουλευτικές εκλογές, επέλεξε ο Κυριάκος...

  Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος έως το Νοσοκομείο

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Μαυριωτίσσης από την...