8.3 C
Kastoria

  Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου

  spot_img

  Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς “Προφήτης Ηλίας”

  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Μέλους τους και εξαίρετου γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου. 

  Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του, δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

  Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

  Εκ της Διοικήσεως


  Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

  Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του γουνοποιού Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ενός σπουδαίου ανθρώπου και επιχειρηματία της περιοχής μας. 

  Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ.  και το προσωπικό της  Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  Εκ της διοικήσεως


  Παλαίμαχοι Καστοριάς

  Ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς Παναγιώτης Σπυρόπουλος απεβίωσε σε ηλικία 69 χρονών.

  Η Ποδοσφαιρική οικογένεια των παλαιμάχων της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους του.

  Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπήρξε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την κράτησε για δέκα (10) χρόνια. Δεν πτοήθηκε από το χάος που παρέλαβε και αγωνίστηκε για να αποκαταστήσει και πάλι το όνομα της Καστοριάς. Έφερε μεγάλους παίκτες στην ομάδα όπως Ιορδανίδη Μιχ., Μητσόπουλο Μαν., Καπετανόπουλο, Σολάκη, Ζουρούδη, Καστανιώτη, Σουλτανίδη, Ευθυμιάδη, Παντελιάδη, Κισκαμπάνη, Καλαφάτη, Λαζαρίδη, Ραντουκάνωφ, Μπρίτο, Γιόσιτς, Γιέλισιτς, Παρασκευά, Συμεωνίδη, Νικολάου κ.α..

  Αυτό έφερε και την παρουσία της ομάδας μας στα ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ του κυπέλλου Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αφού στο μεταξύ είχε αποκλείσει τους Πανσερραϊκό, Π.Α.Ο.Κ και Προοδευτική.

  Έτσι, η Καστοριά αποτέλεσε την πρώτη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που αγωνίστηκε, στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.

  Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο το καλό της Καστοριάς, ενώ καυτηρίαζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με το ιδιαίτερο χιούμορ που διέθετε. Ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη κι επιχειρηματία. Γαλαντόμος και μεγαλόψυχος, βοήθησε και στην προσωπική του ζωή πάρα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

  Καλό Παράδεισο να έχει ο Παναγιώτης και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


  Ποδοσφαιρική Ομάδα Kastoria FC

  Συλλυπητήρια της Καστοριάς για την απώλεια του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

  Η Ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του, για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, που έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 69 χρόνων. Είναι μεγάλη η λύπη μας για την απώλεια του κι ελπίζουμε ότι ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς αυτή την στιγμή, προς την οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντα, μια κι είχαν την ευκαιρία και την τύχη να μοιραστούν όμορφες και υπέροχες στιγμές με ένα άτομο μοναδικό, σαν τον Παναγιώτη.

  Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπήρξε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την κράτησε για δέκα (10) χρόνια. Δεν πτοήθηκε από το χάος που παρέλαβε και αγωνίστηκε για να αποκαταστήσει και πάλι το όνομα της Καστοριάς. Έφερε μεγάλους παίκτες στην ομάδα όπως Ιορδανίδη Μιχ., Μητσόπουλο Μαν., Καπετανόπουλο, Σολάκη, Ζουρούδη, Καστανιώτη, Σουλτανίδη, Ευθυμιάδη, Παντελιάδη, Κισκαμπάνη, Καλαφάτη, Λαζαρίδη, Ραντουκάνωφ, Μπρίτο, Γιόσιτς, Γιέλισιτς, Παρασκευά, Συμεωνίδη, Νικολάου κ.α..

  Αυτό έφερε και την παρουσία της ομάδας μας στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, αφού στο μεταξύ είχε αποκλείσει τους Πανσερραϊκό, Π.Α.Ο.Κ και Προοδευτική.

  Έτσι, η Καστοριά αποτέλεσε την πρώτη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που αγωνίστηκε, στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας. Το παρασκήνιο τον κυνήγησε και τον χτύπησε ανελέητα, μια και δεν δέχθηκε ποτέ να ενταχθεί στο άρμα κάποιας από τις μεγάλες ομάδες του κέντρου, ούτε να εμπλακεί με δημόσιες σχέσεις με την τότε κεφαλή της διαιτησίας. Κάτι που πλήρωσε ακριβά, με την πτώση της ομάδας.

  Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο το καλό της Καστοριάς, ενώ καυτηρίαζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με το ιδιαίτερο χιούμορ που διέθετε. Ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη κι επιχειρηματία. Γαλαντόμος και μεγαλόψυχος, βοήθησε και στην προσωπική του ζωή, πάρα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

  Υπήρξε ένας στυλοβάτης του ονόματος της Καστοριάς και του Καστοριανού ποδοσφαίρου, αφού από την 2η ομάδα που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμη βρίσκονται στην αγωνιστική δράση.

  Καλό Παράδεισο να έχει ο Παναγιώτης και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


  Βασίλης Τσιφλικιώτης

  Πολλές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την λύπη σου, για τον χαμό προσώπων που εκτιμούσες, σεβόσουν και αγαπούσες πολύ. Ο αγαπημένος μου φίλος Παναγιώτης Σπυρόπουλος έφυγε από κοντά μας, για το τελευταίο του ταξίδι, η ανιδιοτελής προσφορά του σε όλες της τις εκφράσεις, η αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπο του, θα τον χαρακτηρίζουν για πάντα και θα έχει πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα συνεχίζεις να μας χαμογελάς και να μας προσέχεις .

  Καλό ταξίδι φίλε μου.

  Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, στους λατρευτούς του γιούς, στον αδερφό του τον Χρήστο, στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του.

  spot_img
  Παρόμοια αρθρα

  Συλλυπητήριο μήνυμα Κορεντσίδη για τον θάνατο του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ

  Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον συνάδελφο και φίλο Μωυσή Ελισάφ, που η αυτοδιοίκηση, αλλά...

  Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Καστοριάς για τον θάνατο του Χριστόδουλου Πετσάλνικου

  Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια του Χριστόδουλου Πετσάλνικου, ο οποίος διετέλεσε...

  Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Σύλλογο Διποταμίας “Προφήτης Ηλίας”

  Ο σύλλογός μας εκφράζει τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιερέα Παπα -...

  Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

  Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Αθανάσιου Γιαννάκη, γουνοποιού και μέλους επί...

  Διαβάστε ακόμη

  Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Γρηγόρη Γρηγοριάδη για τον δήμο Καστοριάς

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλώ στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για τον δήμο Καστοριάς, την Κυριακή...

  Η Δέσποινα Κοζατσάνη στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

  Γιορτή για την 25η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε χθες στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς. Οι μαθητές ανέβασαν σκηνές...

  Επιπλέον δρομολόγια του καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου

  Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι την Κυριακή 26 Μαρτίου, λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου,...

  Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για τον  Εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στην Καστοριά

  Σας γνωστοποιούμε ότι κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου  της 25ης Μαρτίου στην Καστοριά, την Κυβέρνηση...