Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
14.3 C
Kastoria

  Συνεχίζονται τα έργα από τον Δήμο Φλώρινας

  Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκαταστάσεις - συντηρήσεις αθλητικών χώρων, αθλητικού εξοπλισμού, επισκευή σχολικών μονάδων και κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες»

  spot_img
  spot_img

  Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ. Ιωάννη Σαλαπάνη η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αποκαταστάσεις – συντηρήσεις αθλητικών χώρων, αθλητικού εξοπλισμού, επισκευή σχολικών μονάδων και κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες», προϋπολογισμού 1.454.013,58 € μαζί με ΦΠΑ 24%.

  Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αφορά κυρίως οικοδομικές, αλλά και εργασίες ασφαλτοστρώσεων, οι οποίες θα αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων των συγκροτημάτων εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) και περιλαμβάνουν τόσο τα κτίρια, όσο και τους προαύλιους χώρους τους.

  Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής στεγών και τοποθέτησης νέων υδρορροών, ανακατασκευής χώρων υγιεινής, επισκευής επιχρισμάτων, χρωματισμών εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, αντικατάστασης κουφωμάτων, υδραυλικές και αποχετευτικές των w.c., αντικατάστασης θερμαντικών σωμάτων, αντικατάστασης – τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας led, οδοστρωσίας και ασφαλτοστρώσεων σχολικών αυλών, επίστρωσης με αθλητικό τάπητα γηπέδων, αποκατάστασης – τοποθέτησης αθλητικού εξοπλισμού (μπασκέτες, ορθοστάτες βόλεϊ, τένις κλπ, κατασκευής ραμπών και αναβατορίων ΑΜΕΑ, αποξηλώσεις και τοποθετήσεις νέων κιγκλιδωμάτων, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου.

  Οι εργασίες θα εκτελούνται κυρίως κατά τις περιόδους και ώρες μη λειτουργίας των συγκροτημάτων και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος έως το Νοσοκομείο

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Μαυριωτίσσης από την...

  Αλλαγή στην ημερομηνία για τα έργα στην γυρολιμνιά

  Αλλαγή ημερομηνίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των εργασιών του έργου «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του  εσωτερικού...

  Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

  Τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ....

  Δήμος Καστοριάς: Ασφαλτόστρωση στην οδό Σουγαρίδη (γύρος λίμνης)

  Ο  Δήμος Καστοριάς ενημερώνει  ότι στο πλαίσιο των εργασιών ασφαλτόστρωσης τμήματος του έργου: «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του...

  Διαβάστε ακόμη

  Αποχή: 1η η Φλώρινα στην Ελλάδα

  Ρεκόρ αποχής σημείωσε η Π.Ε Φλώρινας με ποσοστό που άγγιξε το 73,37% ! Στην...

  Η Κυριακή του Παραλύτου στο Νυμφαίο (φωτογραφίες)

  Τήν Κυριακή 26 Μαΐου 2024, τό Νυμφαίο ἑόρτασε τήν ἀνακομιδή τῶν ἱερῶν Λειψάνων τοῦ...

  Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

  Τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ....

  Ξεκινούν νέα τμήματα εκμάθησης γραφής Braille στην Φλώρινα

  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την μορφή σεμιναρίων για την εκμάθηση της μεθόδου γραφής και ανάγνωσης...