Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
24.5 C
Kastoria

  Το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς υποδέχθηκε τους μαθητές που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics

  spot_img
  spot_img

  Ξεχωριστή ήταν για εμάς η εβδομάδα που πέρασε. Υποδεχτήκαμε με τιμή τους συμμαθητές μας που συμμετείχαν με επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν από 02 έως 08 Οκτωβρίου 2022 στο Λουτράκι Κορινθίας ως μέλη της ομάδας των Special Olympics Καστοριάς.

  Την Δευτέρα 10.10.2022 από πολύ νωρίς μαθητές και εκπαιδευτικοί πριν ακόμη χαράξει καλά καλά έφτασαν  στο σχολείο για να ετοιμάσουν μια μικρή υποδοχή – έκπληξη στους μαθητές που έφεραν πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις στην πόλη μας και το σχολείο που τόσο αγαπούν.

  Η χαρά και η έκπληξη τους έκδηλη . Η δικιά μας ακόμη μεγαλύτερη. Την αποστολή την καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Τζιλίνης Αναστάσιος και ο πρόεδρος του 15 μελούς Συμβουλίου των μαθητών Χατζημιχαηλίδης Δημήτριος.

  Την Παρασκευή 14.10.2022 ως σχολείο πραγματοποιήσαμε μια μικρή τελετή που βασική μας προσκεκλημένη και ομιλήτρια ήτανε η μαραθωνοδρόμος κ. Σόνια Τσεκίνι.

  Την κ. Τσεκίνι καλωσόρισε αρχικά ο Διευθυντής λέγοντας πως πάντα είναι ξεχωριστή η παρουσία ανθρώπων με μεγάλη ψυχή  στο σχολείο μας και την ευχαρίστησε που αποδέχθηκε την πρόσκληση για να είναι παρούσα στην τελετή.

  Η κ. Σόνια λαμβάνοντας το λόγο επιγραμματικά ανέφερε στην ομιλία της πως και αυτή ως μητέρα, ως εθελόντρια και αθλήτρια συνόδεψε όλα τα παιδιά της ομάδας της Καστοριάς στους αγώνες με πολύ συγκίνηση και μας μετέφερε την εμπειρία της,  μοιράστηκε τους προβληματισμούς της ζητώντας από τους γονείς όλα τα παιδιά να τα βγάζουν από το σπίτι και να συμμετέχουν σε όσο γίνεται περισσότερες δραστηριότητες αναφέροντας μάλιστα πως και η ίδια πάντα νιώθει ξεχωριστή χαρά κάθε φορά που είναι δίπλα τους.

  Στη συνέχεια οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου που διακρίθηκαν Χαλούδη Ιωάννα, Κώτσης Οδυσσέας, Μήλιου Ελένη, Καλλιαμανίδου Μαριάνθη, Πάτρας Βασίλειος και Γκίκας Μιχαήλ πήραν το λόγο οπού μας μίλησαν για την εμπειρία τους κατά την συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες μέσα σε μια γενική αποθέωση.

  Τέλος ο Γυμναστής κ. Βράκας Ανδρέας που επίσης συμμετείχε στην αποστολή της Καστοριανής ομάδας μας έδειξε φωτογραφίες και βίντεο κάνοντας μια ευχή του χρόνου να είναι μεγαλύτερη σε πλήθος  η αποστολή της.

  Κλείνοντας την εκδήλωση το σχολείο πρόσφερε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο στην κ. Τσεκίνι η οποία με χαρά το δέχτηκε και ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Τσεκίνι για την τιμητική της παρουσία , τον κ. Μιχάλη Νταούτη Γυμναστή – εθελοντή της ομάδας όπως φυσικά και τον κ. Βράκα Ανδρέα ο οποίος επιμελήθηκε της τελετής υποδοχής.

  Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλουμε στο αρτοποιείο «Παπαϊωάννου Ιωάννα » , 11ης Οκτωβρίου 8 στην πόλη της Κοζάνης για την ευγενή χορηγία των αρτοσκευασμάτων που κεράστηκαν σε όλους στην εκδήλωση μας.

  ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ- ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  spot_img  Παρόμοια αρθρα

  Δωρεά της Digea στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

  Οι Ήρωες της Digea Το σχολείο μας ήταν ένα από αυτά που επέλεξε η εταιρεία...

  Επίσημο: Μετονομασία του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς σε ΕΝΕΕΓΥΛ «Ιφιγένεια Διδασκάλου»

  Επίσημο: Μετονομασία του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς σε ΕΝΕΕΓΥΛ «Ιφιγένεια Διδασκάλου» Ακολουθεί το σχετικό χωρίο της μετονομασίας.

  Το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς στην εκδήλωση των Οινοποιών Β. Ελλάδας

  Τη Δευτέρα 11/12, οι Οινοποιοί Β. Ελλάδος διοργάνωσαν στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη τα...

  Συμμετοχή του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας Indoor Rowing

  Με την συμμετοχή 3 μαθητών του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς στον τελικο των κατηγοριών τους άρχισε...

  Διαβάστε ακόμη

  Δήμος Καστοριάς “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024” – 1η Περίοδος

  Δήμος Καστοριάς “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024” – 1η Περίοδος Ξεκινάει το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024»  του Δήμου Καστοριάς,...

  Φέτος το καλοκαίρι δες την αλλιώς! – με το Travels Development

  Φέτος το καλοκαίρι διάλεξε προορισμούς που θα σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Το Travels Development και οι...

  Συνάντηση Αντωνίου με Yael Sherer

  Συνάντηση με την ιδρύτρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την υποστήριξη των επιζώντων σεξουαλικής...

  Μια βραδιά στη “Μάνδρα” του Αττίκ, από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς

  Μια βραδιά στη "Μάνδρα" του Αττίκ!!! Τραγούδι, χορός, θέατρο σε μια μουσικοθεατρική παράσταση από τα...