20.6 C
Kastoria

    Τρελή καταδίωξη από Σέρρες μέχρι Θεσσαλονίκη: Όχημα εμβόλισε μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ και έσπασε μπάρες διοδίων (βίντεο | φωτογραφίες)

    Εκτιμάται ότι το όχημα εμπλέκεται σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Δύο συλλήψεις

    spot_img
    spot_img

    Μια τρελή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία ξεκίνησε από την πόλη των Σερρών και κατέληξε στη δυτική Θεσσαλονίκη.  Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν ένα ύποπτο όχημα με Βουλγαρικές πινακίδες στην πόλη των Σερρών. Ο οδηγός ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα, παρέσυρε δίκυκλη μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια επιτάχυνε με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης.

    Ακολούθησε καταδίωξη στην εθνική οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης, με τον οδηγό του οχήματος να αναπτύσσει ταχύτητα και να σπάει τις μπάρες από δύο σταθμούς διοδίων. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και έδινε συνεχώς εντολές στους αστυνομικούς που καταδίωκαν το όχημα. Στόχος ήταν να μην καταφέρει να μπει στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και αυξηθεί ο κίνδυνος για πιθανό τροχαίο ατύχημα, αλλά και να μην το εγκαταλείψουν τα άτομα και τραπούν σε φυγή.

    Οι αστυνομικοί έδρασαν με απόλυτο επαγγελματισμό και ψυχραιμία, χωρίς να χάσουν στιγμή από τα μάτια τους το γκρι Mazda με τις Βουλγαρικές πινακίδες. Το όχημα κάποια στιγμή έβγαζε καπνό από την μηχανή, ωστόσο ο οδηγός συνέχισε να αναπτύσσει ταχύτητα, φτάνοντας ακόμη και τα 140χλμ. λίγο πριν την είσοδο για Θεσσαλονίκη.

    Με τα περιπολικά να τον ακολουθούν συνεχώς, μόλις ο οδηγός του οχήματος πέρασε την αερογέφυρα της Σταυρούπολης, στην προσπάθεια του να διαφύγει μπήκε σε αδιέξοδο κάθετο στην οδό Λαγκαδά και αφού χτύπησε με την όπισθεν το περιπολικό στη συνέχεια προσπάθησαν με τον συνοδηγό να εγκαταλειψουν το όχημα. 

    Οι έμπειροι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ότι το όχημα και τα άτομα εμπλέκονται σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών. 

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Εγγλέζος και Βασιλειάδης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

    Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Αντιδημάρχου...

    ΚΤΕΛ Καστοριάς: Τροποποίηση δρομολογίων

    Τροποποίηση Δρομολογίων Στις 17  & στις 24 Μαρτίου 2024  ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ  Τροποποιείται η ώρα αναχώρησης  προς & από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ως εξής...

    Το 7o Balkan Tattoo Convention τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη

    8, 9 & 10 Δεκεμβρίου 2023  Eκθεσιακός χώρος της ΔΕΘ Επιτέλους! Το 7o Balkan Thessaloniki Tattoo Convention είναι γεγονός! Για τρεις μέρες 8, 9...

    ΚΤΕΛ Καστοριάς: Ένα επιπλέον δρομολόγιο στη γραμμή της Θεσσαλονίκης για τις εκλογές

    Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 για την διευκόλυνση των εκλογέων θα προστεθεί ένα επιπλέον...

    Διαβάστε ακόμη

    5 συλλήψεις σε 10 μέρες στη Δυτική Μακεδονία για ναρκωτικά

    Συλλήψεις -5- ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

    Φθιώτιδος Συμεών για ΛΑΡΚΟ: “Ναι, ρε. Μου πέφτει λόγος γιατί οι εργαζόμενοι είναι παιδιά μου” (βίντεο)

    Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, με αφορμή την ομιλία του στο STAR FORUM 2024 για το...

    Κοζάνη: Προσποιήθηκε λογιστή και καταχράστηκε χρήματα

    Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 56χρονου ημεδαπού στην πόλη της Κοζάνης Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος...

    Απογραφή στρατεύσιμων  που γεννήθηκαν το έτος 2006

    Υπενθυμίζεται ότι: Ολοι οι Έλληνες άρρενες γεννημένοι το έτος 2006, έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής μέχρι...