16.4 C
Kastoria
spot_img

  Τρύφωνας Πολυγιάννης: Οι στόχοι, το όραμα και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας

  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Τρύφωνας Πολυγιάννης βρέθηκε την Τετάρτη καλεσμένος στο στούντιο του Αntennes fm 93.6 και στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ψηλά τις Κεραίες» του Χρήστου Νατσούλη.

  Ο κ. Πολυγιάννης μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας, για τα οποία – όπως ισχυρίστηκε – για να μπορέσουν να επιλυθούν χρειάζεται, δομημένη και συγκροτημένη σκέψη, πλάνο, προγραμματισμός και οργάνωση.

  Στην ερώτηση σε ποια φάση είναι τώρα ο συνδυασμός, ό ίδιος απάντησε λέγοντας ότι «θέλουμε να κάνουμε ευρύτερα γνωστό σε όλη την κοινωνία και σε όλους τους δημότες το ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε. Το πόσοι θα είμαστε θα το δείξει η ώρα και η στιγμή που θα το ανακοινώσουμε» και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «το ζητούμενο είναι να ακούσει η κοινωνία, αλλά και όλοι οι δημότες το τί έχει να πει ο καθένας από μας τους υποψηφίους».

  «Το σίγουρο είναι ότι εμείς ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ…..ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, καθώς έχουμε την γνώση ως εφαλτήριο», διευκρίνισε ότι δεν πρέπει να επαναπαύονται οι αντίπαλοι συνδυασμοί, ισχυριζόμενοι άστοχα πως εμείς δεν θα καταφέρουμε να «κατέβουμε» στις επερχόμενες εκλογές. «Ο συνδυασμός μας λοιπόν επανέλαβε για πολλοστή φορά θα είναι εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Ελπίζουμε στην νίκη που πηγάζει από την εμπιστοσύνη των δημοτών, την οποία θα κερδίσουμε με το πρόγραμμα αλλά και τις θέσεις του συνδυασμού μας» υπογράμμισε.

  Αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα και αν θα είναι ένας αγώνας με θετικότητα, ξεκαθάρισε για τον συνδυασμό του λέγοντας, ότι θα είναι ένας προεκλογικός αγώνας με επίπεδο, με επιχειρήματα θέσεις και προτάσεις από την πλευρά μας. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε για τους άλλους, οι οποίοι εκτός από την άγνοια κινδύνου, σε ορισμένες περιπτώσεις αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις και οδηγούνται σε βεβιασμένες κινήσεις και τραγικά λάθη.

  Όσον αφορά τη θητεία ο ίδιος δήλωσε, ότι για να είναι πετυχημένη πρέπει να έχει πρόγραμμα, στόχους, όραμα και δυναμικούς συνεργάτες.

  Στους τομείς που θα δοθεί έμφαση από τον συνδυασμό ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ …ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι ο κλάδος του τουρισμού, ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας τα μήλα και τα φασόλια της περιοχής μας, ο κλάδος της γούνας, αλλά και το συμμάζεμα και νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου. Μάλιστα τόνισε πως προτεραιότητα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, όπως τα ξενοδοχεία, οι καφετέριες καθώς και τα εστιατόρια, είναι ο μηδενισμός των δημοτικών τους τελών. Ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος, που αναφέρθηκε, είναι και η είσοδος της πόλης από το Δισπηλιό μέχρι το Ναυταθλητικό Κέντρο. Δεν νοείται τόνισε να επιζητούμε χρόνια τώρα την προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών, έχοντας μια τέτοια προβληματική επικίνδυνη και αναχρονιστική είσοδο!!!!

  Στην ερώτηση για τα προγράμματα και την ανακοίνωση που έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Καραταγλίδης σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της Δυτικής Μακεδονίας και για τον ρόλο του Δήμου, ο κ. Τρύφωνας Πολυγιάννης είπε, ότι ο τόπος δεν έχει ανάγκη μόνο από ενισχύσεις τέτοιου χαρακτήρα, έχει ανάγκη από πολλά περισσότερα, σε πολύ μεγαλύτερο φάσμα, τόνισε ότι ο ρόλος του Δήμου πρέπει να είναι διευρυμένος, μια «ομπρέλα» προστασίας όλων των επιχειρήσεων, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των εμπόρων και έκλεισε λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από τον τρόπο προσέλκυσης κεφαλαίων, με προγραμματισμό, επιχειρήματα και τόλμη, όμως για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να κάνουμε τα σωστά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση».

  Επεσήμανε δε πως το βλέμμα του συνδυασμού μας είναι στραμμένο στην νέα γενιά, οι νέοι πρέπει να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του τόπου μας, για έναν Δήμο Καστοριάς αντάξιο της ιστορίας και των προσδοκιών όλων μας.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Παρόμοια αρθρα

  Γρηγόρης Γρηγοριάδης: Κεντρική ομιλία και παρουσίαση υποψηφίων την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

  Σας προσκαλώ στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία και Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας...

  Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου η κεντρική ομιλία του Γιάννη Κορεντσίδη

  Ο Γιάννης Κορεντσίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου...

  Με Γρηγόρη Γρηγοριάδη η Πηγή Ανδρεώλα

  Αγαπητή φίλη, Αγαπητέ φίλε, Μετά από πρόταση του κύριου Γρηγόριου Γρηγοριάδη  και ώριμη σκέψη αποφάσισα να...

  Με Στρατηγό… και η Σέβη Αλβανού!

  Μια από τις πιο φρέσκες υποψηφιότητες αλλά και ένα επίθετο «γνώριμο» και «αγαπητό» στους...

  Διαβάστε ακόμη

  Γρηγόρης Γρηγοριάδης: Κεντρική ομιλία και παρουσίαση υποψηφίων την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

  Σας προσκαλώ στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία και Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας...

  Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου η κεντρική ομιλία του Γιάννη Κορεντσίδη

  Ο Γιάννης Κορεντσίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου...

  Το μεγάλο έργο της ύδρευσης στην Καστοριά προχωρά με γοργούς ρυθμούς

  Ήδη, οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή του Νοσοκομείου, όπου και το έργο της...

  Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Καστοριά μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές

  Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Καστοριά μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές Τα αποτελέσματα...