18.1 C
Kastoria
spot_img

  Ανακοίνωση συνδυασμού υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Χάρη Κάτανα

  spot_img
  spot_img

  Ανακοίνωση συνδυασμού υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Χάρη Κάτανα.

  katanas 2

  Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες της Δυτικής Μακεδονίας, με αφοσίωση και πίστη στις αρχές του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε τον τόπο και τα συμφέροντα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, ΙΔΡΥΟΥΜΕ Περιφερειακό Συνδυασμό με το όνομα «Πρώτα ο τόπος μας».

  Μαζί με μία ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, που δεν περιορίζεται σε κομματικά πλαίσια, αλλά χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και θέληση για δουλειά, σας καλώ να βαδίσετε μαζί μας για να φτιάξουμε το αύριο των παιδιών μας και το σήμερα όλων μας. Σας καλώ να γεφυρώσουμε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μία Περιφέρεια ανθρώπινη και σύγχρονη.

  Στόχος μας να δώσουμε “ταυτότητα ανάπτυξης” στην Δυτική Μακεδονία, με όπλα την όρεξη, την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον τόπο μας. Με ανοικτές τις πόρτες προς όλους θα αντλούμε καθημερινά δύναμη από τους πολίτες και θα διαμορφώσουμε τις δημόσιες πολιτικές μας με βάση τις ανάγκες τους.

  Έχοντας ως βασική αρχή τον σεβασμό στον πολίτη και την ιεράρχηση των αναγκών της κάθε περιοχής , θα επικεντρωθούμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων για την κοινωνική και οικονομική μεγέθυνση του τόπου μας. Το σήμα της παράταξής μας δείχνει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Περιφέρειά μας. Υδάτινο και ορεινό στοιχείο, ένας μοναδικός συνδυασμός που καθιστά την περιοχή μας πόλο έλξης κάθε εποχή, με συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδείξουμε σωστά και να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χρειάζεται όραμα και τη συνεργασία όλων μας. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, όπου η ιστορία συναντά την σπάνια φυσική ομορφιά , τον πλούτο της γης και την δυναμική των ανθρώπων του.

  Η επόμενη πενταετία είναι μία μεγάλη πρόκληση για τη Δυτική Μακεδονία. Η Περιφέρειά μας καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προκλήσεις του 2030. Προκλήσεις οικονομικές, περιβαλλοντικές, κλιματικές, κοινωνικές-ανθρωπιστικές, δημογραφικές που για την αντιμετώπισή τους απαιτείται ολοκληρωμένη στρατηγική, η οποία θα απαρτίζεται από ένα σύστημα αλληλένδετων δράσεων, με στόχο τη μακροχρόνια βελτίωση, εξέλιξη και ανάπτυξη.

  Δεν υποσχόμαστε θαύματα αλλά σκληρή δουλειά για να βγει ο τόπος μας από τη αδράνεια και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Υιοθετούμε τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της αειφορίας, έτσι ώστε κάθε αναπτυξιακή διαδικασία και έργο να έχει σχεδιαστεί με στόχο να έχει θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα, όχι μόνο για όσους και όσες ζούμε σήμερα σε αυτόν τον τόπο αλλά και για όλους αυτούς που θα γεννηθούν και θα ζήσουν στο μέλλον.

  Φίλες και φίλοι,

  Σας καλώ σε έναν αγώνα με στόχο τη ΝΙΚΗ. 

  Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

  Χάρης Κάτανας

  Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Παρόμοια αρθρα

  Κοσμάς Βαρσάμης: Ιστορικής σημασίας οι επερχόμενες περιφερειακές εκλογές

  Οι επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές για την Δυτική Μακεδονία αποτελούν σημείο ιστορικής καμπής για το...

  Όλοι οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν με τον Γιώργο Αμανατίδη – 15 από την Π.Ε. Καστοριάς

  Όλα τα πρόσωπα του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας "Γιώργος Αμανατίδης Συμμαχία για...

  Ο Γιώργος Αμανατίδης στις εγκαταστάσεις της Γ.Ε.Ο.Κ. 

  Μία εταιρία που έχει “φέρει” στην παγκόσμια αγορά τα εξαιρετικά μήλα Καστοριάς, δίνοντας προστιθέμενη...

  Στην Καστοριά ο Γιώργος Αμανατίδης

  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Αμανατίδης στην Καστοριά.

  Διαβάστε ακόμη

  Δύο προγράμματα για ΜΜΕ από την Δίκαιη Μετάβαση – Τι παίρνει η Καστοριά;

  Δύο προγράμματα επιδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, υφιστάμενων, αλλά και νέων δημοσιεύτηκαν από την ειδική υπηρεσία...

  Green Tank: Η Δίκαιη Μετάβαση στο επίκεντρο

  Η Δίκαιη Μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα βιώσιμης ανάπτυξης για ολόκληρη...

  Έμπρακτη στήριξη Συλλόγου Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας στους πλημμυροπαθείς

  Ο Σύλλογος Τυφλών - Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας με αίσθημα ευθύνης και...

  Κοσμάς Βαρσάμης: Ιστορικής σημασίας οι επερχόμενες περιφερειακές εκλογές

  Οι επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές για την Δυτική Μακεδονία αποτελούν σημείο ιστορικής καμπής για το...