Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
11.7 C
Kastoria

    ΔΕΘ: «Βροχή» οι αναβολές και ακυρώσεις εκδηλώσεων

    spot_img

    «Kαταιγίδα» αναβολών, ακυρώσεων και μεταθέσεων δράσεων και εκδηλώσεων χτυπά τη ΔΕΘ, με την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία να έχει άμεσες επιπτώσεις και στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

    Oι ανακοινώσεις:

    Φόρουμ Economist

    Λόγω της έκτασης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, o Πρωθυπουργός έχει αναβάλλει την καθιερωμένη ομιλία του στα εγκαίνια της 87ης ΔΕΘ το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, 2023. Υπουργοί της κυβέρνησης δεν θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση.

    Στο πνεύμα της διαμορφωθείσας κατάστασης, σας ενημερώνουμε ότι το 3ο Metropolitan Summit της Θεσσαλονίκης του Economist που επρόκειτο να λάβει χώρα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται.

    Deloite

    Λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών συνθηκών και της σημαντικής επίδρασής τους στη χώρα μας, η αυριανή εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Deloitte, στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, ματαιώνεται.

    Λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών συνθηκών και της σημαντικής επίδρασής τους στη χώρα μας

    Dimand

    Με μεγάλη μας λύπη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω των απρόβλεπτων και ακραίων καιρικών φαινομένων και των δυσμενών γεγονότων των τελευταίων 24 ωρών, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη μας εκδήλωση της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, για την παρουσίαση του έργου αστικής ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας “ΦΙΞ” στη Θεσσαλονίκη.

    Η ασφάλεια των καλεσμένων, του προσωπικού και των συνεργατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.

    Συνεπώς, υπό τις παρούσες συνθήκες, εκτιμήσαμε ότι είναι ασφαλέστερο να μεταθέσουμε την εκδήλωσή μας σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

    Αυτές τις κρίσιμες στιγμές που όλος ο κρατικός μηχανισμός δίνει μάχη στις πληγείσες περιοχές πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε με οποίο τρόπο μπορούμε.

    Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

    ΡΑΕ

    Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, λόγω των έκτακτων συνθηκών που πλήττουν τη χώρα και τους συμπολίτες μας, αναβάλλει τις ενεργειακές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

    Συγκεκριμένα, αναβάλλεται η Κεντρική Εκδήλωση της ΡΑΑΕΥ που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, η Εσπερίδα με θέμα «Τα Κλιματικά Σύμφωνα των Δήμων της Ελλάδας και της Κύπρου, τα οποία επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «100 Κλιματικά ουδέτερες πόλεις έως το 2030 από και προς τους πολίτες» που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και η Εσπερίδα με θέμα «Τρέχουσες εξελίξεις για την αύξηση της διείσδυσης των ΑΠΕ» που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.

    Οι Εσπερίδες θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

    Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023) με δικό της περίπτερο (κτίριο 10, stand 24) το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Ζωγραφικής που διοργανώνεται σε συνεργασία με την κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, για νέες/νέους με θέμα «Καθαρή Πόλη-Καθαρή Ενέργεια».

    Κομισιόν

    Λόγω των σοβαρών επιπτώσεων της κακοκαιρίας Daniel που επηρεάζουν μεγάλο τμήμα της χώρας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε την κεντρική εκδήλωση της Αντιπροσωπείας «Ευρωπαϊκό Μοντέλο Αθλητισμού – Αθλητισμός για όλους» το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 14.00-17.00.

    Επίσης, ματαιώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος της Αντιπροσωπείας στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023.

    Το περίπτερο της Αντιπροσωπείας (No 10) θα λειτουργεί, με πληροφοριακό υλικό.

    Εκδήλωση επιχειρηματικών βραβείων

    Η Palladian Communications και η GK Media Publishing, με ενσυναίσθηση, ανακοινώνουν την αναβολή της απονομής των 5 ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» – Ωδή στην καινοτομία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία της τελετής απονομής.

    Υπερταμείο

    Το Υπερταμείο ανακοινώνει ότι σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης και υπό τον πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων, ακυρώνει την προγραμματισθείσα σειρά συζητήσεων δημοσίου διαλόγου με θέμα «Αξία για όλους», που θα πραγματοποιούταν από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της ομιλικής παρουσίας του στην 87η ΔΕΘ.

    Το Περίπτερο 13 (Growth Pavilion) του Ομίλου Δημοσίων Εταιρειών του Υπερταμείου θα είναι ανοικτό για το κοινό κατά τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες λειτουργίας της 87ης ΔΕΘ, με εκπροσώπους από το ανθρώπινο δυναμικό των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου.

    ΕΒΕΑ

    Λόγω των σοβαρών επιπτώσεων της κακοκαιρίας είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) για το Σάββατο 9 και τηνΚυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

    Ντόμινο ακυρώσεων σε ξενοδοχεία και εκδηλώσεις 

    Τις τελευταίες ώρες άρχισαν και οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία της πόλης και του πολεοδομικού συγκροτήματος. Ακυρώσεις παρατηρούνται ακόμη και σε εκδηλώσεις που δε σχετίζονται άμεσα με τη ΔΕΘ.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Μεγάλο συλλαλητήριο αγροτών στο πλαίσιο της 30ης Agrotica

    Αγρότες από τη Βόρεια, τη Στερεά και τη Δυτική Ελλάδα αλλά και τη Θεσσαλία, πρόκειται...

    Επίσκεψη Αυγενάκη στο περίπτερο του ΥπΑΑΤ στη ΔΕΘ

    Στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, να επαναφέρει, μέσα από συντονισμένη δράση, σε κανονικούς ρυθμούς τη...

    Υποχρεωτικά ασφάλιση, MyDATA, POS – Μετρητά μόνο κάτω από 500€

    «Μέτρα ασφαλείας» κατά της φοροδιαφυγής λαμβάνει η κυβέρνηση. Μετά τις αποδείξεις που δεν εκδίδονται, «στο κυνήγι» παίρνει...

    Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στη ΔΕΘ

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας παίρνει μέρος στην 87η Διεθνή Έκθεση...

    Διαβάστε ακόμη

    Τέσσερα νέα αγροτικά προϊόντα δεκαετούς διάρκειας με το όνομα «ΓΑΙΑ» σχεδίασε και προσφέρει η ΔΕΗ

    Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ Αποκλειστικά για πελάτες με αγροτική ιδιότητα  Συνολική διάρκεια 10...

    Η ΕΜΥ αναβαθμίζει την κακοκαιρία με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Στη Θεσσαλία ο Κικίλιας

    Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων...

    Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται προσωρινά τα έργα κατασκευής του flyover

    Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαργαρίτας Γκορτολίδου σταματούν προσωρινά τα έργα...

    ΕΣΕΕ: Το συνέδριο Future of Retail 2024 στις 5 – 6 Απριλίου

    Future of Retail 2024 της ΕΣΕΕ: Μοναδική συνεδριακή εμπειρία με συνάντηση των «αστέρων» του παγκόσμιου Λιανικού Εμπορίου και του ελληνικού επιχειρείν στην Αθήνα στις 5 - 6 Απριλίου Τα mega-trends, οι μετασχηματισμοί, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις...