Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
17.5 C
Kastoria

    Ιδιαίτερα ρούχα για τις εξόδους σας!

    spot_img

    Όλοι στις εξόδους μας θέλουμε να ντυνόμαστε κομψά φορώντας ιδιαίτερα κομμάτια και δείχνοντας την αίσθηση του style μας. Αν λοιπόν θες αυτόν τον χειμώνα να προετοιμάσεις μια γκαρνταρόμπα με ωραία pieces τα οποία θα μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε σου έξοδο τότε είναι η ώρα να βγεις για ψώνια και να αναζητήσεις αυτά τα items. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με ρούχα τα οποία συνοψίζουν τις φετινές τάσεις και σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσεις να προσθέσεις στο καλάθι σου.

    image001
    • Πουκάμισα

    Στις φετινές collection σίγουρα θα συναντήσεις διάφορα ιδιαίτερα γυναικεία πουκάμισα τα οποία θα λατρέψεις με τη πρώτη ματιά. Τα πουκάμισα φέτος πρόκειται να φορεθούν από κάθε fashionista για αυτό το λόγο πρέπει αναμφισβήτητα να προλάβεις και εσύ να προσθέσεις μερικά στη ντουλάπα σου ώστε να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά outfits. Αν αναζητάς κάτι extra ή κάτι με πιο party vibes τότε μπορείς να αγοράσεις και ένα crop πουκάμισο το οποίο είναι απόλυτα μοδάτο και θα κλέψει εντυπώσεις. Αν από την άλλη θες ένα ρούχο για μια πιο απλή σου έξοδο μπορείς να στραφείς και προς τα μονόχρωμα πουκάμισα όπως μπλε, άσπρο, ροζ τα οποία είναι εξίσου όμορφα και πιο διαχρονικά.

    • Παντελόνια– φούστες

    Δεν γίνεται σε μια βραδινή έξοδο να μην χρειαστείς ένα δερμάτινο γυναικείο παντελόνι. Είναι ένα είδος παντελονιού το οποίο σίγουρα πρόκειται να χρειαστείς για να χτίσεις ένα βραδινό, rock και φανταχτερό συνολάκι. Φυσικά με το σωστό styling όπως ένα πουλόβερ, μποτάκια και μια tote bag μπορείς να δώσεις και ένα πιο ανάλαφρο ύφος στο ρούχο αυτό. Είναι ζεστό, trendy και απόλυτα κολακευτικό τι άλλο να ζητήσεις;

    Μια mini ή midi jean μπλε ή μαύρη φούστα είναι επίσης ένα ρούχο το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πολύ ωραία πρωινά αλλά και βραδινά συνολάκια για τις εξόδους σου. Μπορείς να το βάλεις με ένα crop top, με ένα πουλόβερ, με ένα ζιβάγκο ή μέχρι και με φούτερ για να μετατρέψεις το look σου σε street style. Είναι λοιπόν ένα ρούχο που συνδυάζεται πολύ εύκολα και ταιριάζει με την αισθητική σου όποιο style και αν θες να εκφράσεις.

    • Παπούτσια

    Όσο αναφορά τα παπούτσια, οι φετινές τάσεις πρόκειται να σε εκπλήξουν και μάλιστα ευχάριστα. Σε κάθε κατάστημα θα βρεις το πιο in παπούτσι της σεζόν δηλαδή τις μπαλαρίνες οι οποίες έχουν κλέψει κυριολεκτικά όλο το spotlight. Το κόκκινο , το μαύρο και το beige είναι οι τρείς αποχρώσεις που έχουν ξεχωρίσει και πρέπει να γίνουν και δικές σου. Με αυτά τα παπούτσια μπορείς να φτιάξεις επίσημα αλλά και πιο απλά all day outfit.

    • Πανωφόρι

    Ένα all time classic πανωφόρι που θα συνοδεύσει πολλές εξόδους σου δεν είναι άλλο φυσικά από το σακάκι. Ένα μαύρο ή λευκό σακάκι καλής ποιότητας είναι ένα  απαραίτητο κομμάτι στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε ρούχο και αν φορέσεις και ανεβάζει αυτομάτως την εικόνα σου καθώς δίνει κύρος και δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη αισθητική.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Δωράκια για την stylish φίλη σου

    Δωράκια για την stylish φίλη σου Εάν πλησιάζουν τα γενέθλια της φίλης που θέλει να είναι πάντοτε...

    Τα must have κομμάτια για να έχετε τις πιο chic εμφανίσεις καθημερινά

    Εάν θέλετε να δημιουργείτε εύκολα κάθε μέρα classy και διαχρονικά look τότε πρέπει να...

    Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Φλώρινα – Στα λευκά το Νυμφαίο και Πισοδέρι

    Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Φλώρινα – Στα λευκά το Νυμφαίο και Πισοδέρι Ο χειμώνας έφτασε και...

    Νέους κάδους ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης τοποθέτησε ο Δήμος Καστοριάς

    Σε 50 σημεία του Δήμου Καστοριάς τοποθετήθηκαν από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας οι νέοι κάδοι...

    Διαβάστε ακόμη

    Το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα στη νέα εποχή εξυπηρέτησης

    Το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα στη νέα εποχή εξυπηρέτησης Νέα φιλοσοφία, μοντέρνος σχεδιασμός και ολοκληρωμένες...

    Δωράκια για την stylish φίλη σου

    Δωράκια για την stylish φίλη σου Εάν πλησιάζουν τα γενέθλια της φίλης που θέλει να είναι πάντοτε...

    Αλλαγή ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

    Αλλαγή ώρας: Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα...

    Εαρινή ισημερία σήμερα και Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

    Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης εορτάζεται στις 21 Μαρτίου και ανακηρύχθηκε από την Εκπαιδευτική Επιστημονική και Πολιτιστική...