Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.4 C
Kastoria

    Δωράκια για την stylish φίλη σου

    spot_img

    Δωράκια για την stylish φίλη σου

    Εάν πλησιάζουν τα γενέθλια της φίλης που θέλει να είναι πάντοτε μέσα στη μόδα και να φορά τα πιο trendy κομμάτια τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια μάτια στις παρακάτω προτάσεις δώρων. Εδώ θα μπορέσεις να βρεις τα πιο in ρούχα αυτής της σεζόν που μπορείς να δωρίσεις στη φίλη ώστε να την εντυπωσιάσεις και να της δώσεις την ευκαιρία να αναβαθμίσει κάθε της εμφάνιση. Συνέχισε να διαβάζεις για να τα ανακαλύψεις!

    • Callista bags

    Όλες οι fashionista φέτος κυκλοφορούν κρατώντας τις αγαπημένες τους callista bags. Το brand αυτό έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα pieces τσαντών για παράδειγμα tote και shoppingbags οι οποίες είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινές εξόδους και simple εμφανίσεις ενώ έχει και πιο extra glam κομμάτια όπως mini τσαντάκια τα οποία μπορούν να φορεθούν και σε πιο επίσημες εξόδους. Μια callista bag ανεξαρτήτως του style και της αισθητικής της φίλης σου, πρόκειται λοιπόν για το τέλειο αξεσουάρ που μπορείς να κάνεις δώρο.

    • Clarks παπούτσια

    Ένα ζευγάρι Clarks παπούτσια πρόκειται επίσης για μια πολύ εντυπωσιακή και in επιλογή δώρου που μπορείς να κάνεις στη κολλητή. Στη μάρκα αυτή θα βρεις αμέτρητα σχέδια σε παπούτσια όπως μπαλαρίνες, sneakers, πέδιλα, σανδάλια κτλ. μέσα από τα οποία θα μπορέσεις να βρεις το ιδανικό ζευγάρι που θα κάνεις δώρο στην αγαπημένη σου φίλη.  Στο brand αυτό φυσικά μπορείς να βρεις και πιο επίσημα ή night out παπούτσια για παράδειγμα Clarks μποτάκια, πλατφόρμες και μοκασίνια. Έτσι έχεις την ευκαιρία ανάλογα και με το τρόπο που ντύνεται η φίλη αλλά και την εποχή να επιλέξεις αυτό το ζευγάρι που σίγουρα θα τη μαγέψει και θα τη κάνει να φτιάξει τα πιο cool outfits.

    • Πουκάμισο

    Τα πουκάμισα επίσης είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή δώρου που μπορείς να κάνεις για τη fashionistaφίλη. Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και έτσι να δώσει τη δυνατότητα στη φίλη να πειραματιστεί με το style και τα ρούχα στη γκαρνταρόμπα της. Ένα πουκάμισο επίσης είναι ένα ρούχο που δεν έχει εποχή μιας και μπορεί να φορεθεί ανοιχτό τα καλοκαίρι για ένα ανάλαφρο και δροσερό συνολάκι ενώ επίσης μπορεί να φορεθεί τον χειμώνα καθώς είναι ιδανικό layering και φυσικά άνοιξη και φθινόπωρο με ένα blazer ή παλτό στους ώμους.

    • Κοσμήματα

    Εάν από την άλλη διαθέτεις ένα μικρότερο budget για το δωράκι σου μια πολύ έξυπνη εναλλακτική που μπορείς να κάνεις είναι το κόσμημα. Τα chunky κοσμήματα είναι ένα από τα πιο επικρατέστερα trend φέτος, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα όμορφο κολιέ, ένα δαχτυλίδι ή βραχιόλι.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Τα καλύτερα δώρα για μια νέα μανούλα

    Εάν κάποια φίλη ή συγγενής σας περιμένει μωράκι αυτήν την περίοδο και θέλετε να...

    Τα must have κομμάτια για να έχετε τις πιο chic εμφανίσεις καθημερινά

    Εάν θέλετε να δημιουργείτε εύκολα κάθε μέρα classy και διαχρονικά look τότε πρέπει να...

    Ιδιαίτερα ρούχα για τις εξόδους σας!

    Όλοι στις εξόδους μας θέλουμε να ντυνόμαστε κομψά φορώντας ιδιαίτερα κομμάτια και δείχνοντας την...

    Πρωτότυπα δωράκια για τη νονά του παιδιού σας!

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εορταστική ατμόσφαιρα, τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα χαρούμενα τραγούδια...

    Διαβάστε ακόμη

    Το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα στη νέα εποχή εξυπηρέτησης

    Το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα στη νέα εποχή εξυπηρέτησης Νέα φιλοσοφία, μοντέρνος σχεδιασμός και ολοκληρωμένες...

    Αλλαγή ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

    Αλλαγή ώρας: Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα...

    Εαρινή ισημερία σήμερα και Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

    Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης εορτάζεται στις 21 Μαρτίου και ανακηρύχθηκε από την Εκπαιδευτική Επιστημονική και Πολιτιστική...

    Βελτιώστε την απόδοση σας στο χώρο εργασίας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό γραφείου 

    Ο χώρος εργασίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όπου περνάμε αρκετό χρόνο την ημέρα....