Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
3.2 C
Kastoria

    Πλήθος συλλυπητήριων μηνυμάτων για τον ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΚΕΤΣΙΟ

    spot_img

    Μαρία Αντωνίου

    Σήμερα έφυγε από κοντά μας μία ξεχωριστή προσωπικότητα για τον τόπο μας, την Καστοριά, ο πρώην Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος.

    Η απώλειά του βύθισε όλους εμάς, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία στο πένθος.

    Ο εκλιπών υπήρξε ένας πολύ αγαπητός δήμαρχος, αφήνοντας σημαντική προσφορά στον Δήμο που υπηρέτησε. Αξιοπρεπής, δυναμικός, έντιμος και ειλικρινής άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

    Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη…

    Καλό ταξίδι φίλε Πασχάλη !

    Ζήσης Τζηκαλάγιας

    Στερνός αποχαιρετισμός για τον Πασχάλη Γκέτσιομία έπαλξη ανθρωπιάς και εντιμότητας

    Αποχαιρετώ με ανείπωτη θλίψη τον Πασχάλη Γκέτσιο. Ένα δοκιμασμένο φίλο και συνάδελφο. Ένα συμμαχητή σε κοινούς αγώνες για αξιοκρατία και πολιτική ανανέωση. Έναν άνθρωπο που συμπορευτήκαμε στον δρόμο για μια κοινωνία δικαιότερη και μια πολιτεία ανθρωπινότερη. Το Νεστόριο και ο Νομός Καστοριάς δεν θρηνούν μόνον τον εξαίρετο επιστήμονα οδοντίατρο Γκέτσιο, αλλά κυρίως ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Πασχάλη που ήταν για χρόνια δίπλα τους επιδεικνύοντας αστείρευτη φιλευσπλαχνία.

    Ολυμπία Τελιγιορίδου

    Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπημένο πρώην Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο.

    Πάντα χαμογελαστός, ευγενικός και ακούραστος. Ένας έντιμος άνθρωπος που είχε για όλους μια καλή κουβέντα. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη.

    Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη Κική και όλους τους οικείους του.

    Γιώργος Κασαπίδης

    Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Πασχάλη Γκέτσιου. Ο Πασχάλης Γκέτσιος τίμησε την επιστήμη του και την αυτοδιοίκηση. Υπηρέτησε τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης για  πολλά χρόνια, με σθένος και αποφασιστικότητα.

    Μετέτρεψε σε σκοπό ζωής την προσφορά στην κοινωνία και στον τόπο του. Υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα, αγωνιστής, οικογενειάρχης.

    Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος και τιμιότητα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Δέσποινα Κοζατσάνη

    Η απώλεια του Πασχάλη Γκέτσιου μας θλίβει όλους και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική μας κοινωνία. ‘Έφυγε από κοντά μας, ένας πολιτικός με αγάπη για τον τόπο του, ένας συνάδελφος ιατρός, μα πάνω απ΄ όλα έφυγε “ο άνθρωπος” Πασχάλης.
    Θα σε θυμόμαστε  πάντα με το πλατύ σου χαμόγελο, την απλότητα και την ανθρωπιά σου.
    Τα λόγια, από μόνα τους, δεν μπορούν να περιγράψουν τον Πασχάλη…
    Εκφράζω τα προσωπικά μου ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς επίσης μεταφέρω και την λύπη όλων των υπαλλήλων της Π.Ε. Καστοριάς.
    Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε, συνάδελφε Πασχάλη.

    Γιάννης Κορεντσίδης

    Σήμερα χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια τον τόπο μας, έναν άνθρωπο δημιουργικό, ευφυή, αισιόδοξο, έναν αγαπητό φίλο.

    Ο Πασχάλης Γκέτσιος διένυσε μια μακρά διαδρομή στα κοινά και άφησε το δικό του αποτύπωμα στα πολιτικά πράγματα του Νομού Καστοριάς.

    Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Κική, και τους οικείους του.

    Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

    Με έναν δικό σου τρόπο κατάφερνες να γεφυρώνεις τις διαφορές. Να διδάσκεις με την καλοσύνη και την προσφορά σου. Αθόρυβα και πάντα χαμογελαστά. Τόσο στη ζωή σου, όσο και στην αυτοδιοίκηση δεν το έβαλες ποτέ κάτω. Ούτε καν τώρα, στην πιο κρίσιμη και καθοριστική σου μάχη. Ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνες… Μαζί με όλα τα άλλα κρατάω και το θάρρος σου. Καλό ταξίδι φίλε Πασχάλη.

    Χρήστος Γκοσλιόπουλος

    Το Νεστόριο και ο δήμος σήμερα πενθούν.

    Έφυγε από τη ζωή, πρόωρα και αδόκητα, ένα εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο πρώην δήμαρχος Πασχάλης Γκέτσιος.

    Υπηρέτησε ευδοκίμως την αυτοδιοίκηση Ά και Β βαθμού για 21 χρόνια (δύο τετραετίες ως Νομαρχιακός σύμβουλος, μία τετραετία ως κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Νεστορίου την δεκαετία του ´80, μία τετραετία ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νεστορίου την δεκαετία του ´90 και 5 χρόνια ως δήμαρχος Νεστορίου την περίοδο 2014-2019).

    Η συνεισφορά του στην εξέλιξη των τοπικών πραγμάτων του δήμου μας υπήρξε σημαντική και ουσιαστική.

    Διακρίθηκε για την αγάπη του για τον τόπο, ιδιαίτερα για την γενέτειρα του το Νεστόριο, το ήθος και την αξιοπρέπεια κατά την άσκηση των καθηκόντων του, την ευθύτητα στις σχέσεις του με τους ανθρώπους και την κοινωνική του ευαισθησία.

    Υπήρξε πετυχημένος επιστήμονας οδοντίατρος και ταυτόχρονα άνθρωπος δημιουργικός, φιλικός και κοινωνικός και για τον λόγο αυτό ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Καστοριάς και του Νεστορίου. 

    Το αποτύπωμα που αφήνει ο Πασχάλης Γκέτσιος στους τομείς που δραστηριοποιήθηκε είναι θετικό και έτσι θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη των ανθρώπων που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεστορίου επιφυλάσσεται στο άμεσο μέλλον για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του και την απόδοση της απαιτούμενης τιμής στο πρόσωπό του.

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, τον αδερφό και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

    Κωνσταντίνος Δημητριάδης

    Σήμερα πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πρώην δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου ύστερα από την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του. 
    Ο εκλιπών υπήρξε μία χαρισματική πολιτική φυσιογνωμία με αξιόλογη δράση στο Δήμο Νεστορίου αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αφήνοντας τη σφραγίδα του με όπλα τις σταθερές ηθικές αξίες που διέθετε και με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που ανέκυπταν κάθε στιγμή.
    Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

    Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς Αθανάσιος Χριστόπουλος

    Ο Σύλλογος «Αθανάσιος Χριστόπουλος» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στο μέλος μας Βασιλική Γκουγκουλιτσα για την εκδημία του συζύγου της Πασχάλη Γκέτσιου.
    Καλό Παράδεισο.

    Οδοντιατρικός Σύλλογος Καστοριάς 

    Η είδηση της απώλειας του συναδέλφου μας και εκλεκτού μέλους της Οδοντιατρικής οικογένειας Πασχάλη Γκέτσιου, μας θλίβει βαθιά. Η υπευθυνότητα, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά του κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην Οδοντιατρική αποτελεί οδηγό για τις νεότερες γενεές συναδέλφων. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καστοριάς καταθέτουμε στεφάνι στη μνήμη του. 

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Διαβάστε ακόμη

    Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου Μεγάλης Ἑβδομάδος καί Διακαινησίμου 2024

    Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου Μεγάλης Ἑβδομάδος καί Διακαινησίμου 2024 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, 27 Ἀπριλίου 7:00...

    Π.Ε. Καστοριάς: Διαγραμμίσεις οδικού δικτύου σε Μεσοποταμία και Κλεισούρα

    Διαγραμμίσεις πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, η Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με το ανθρώπινο δυναμικό και τα μηχανήματα...

    Άσκηση πυροσβεστικής στο ξενώνα ΒΑΤΤΥΝΑ

    Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καστοριάς, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της...

    Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου

    Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της ΠΕ Καστοριάς κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την...