Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
11.8 C
Kastoria

    Σημαντικές συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου στην Αθήνα

    spot_img

    Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη, πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα με κυβερνητικούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες για διάφορα ζητήματα της περιοχής.

    Πιο συγκεκριμένα:

    Στη συνάντηση εργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, τον Υπουργό κ. Θόδωρο Σκυλακάκη και την Υφυπουργό κ. Αλεξάνδρα Σδούκου τέθηκε το ζήτημα της επιδότησης για την αντικατάσταση των καυστήρων για την παροχή φυσικού αερίου.

    Ένα δεύτερο σημαντικό θέμα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση των Δασικών Υπηρεσιών με προσωπικό αλλά και η σχετική χρηματοδότηση, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι μελέτες διαχείρισης για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των ορεινών μας περιοχών με ξύλα ατομικών αναγκών.

    Το τρίτο θέμα της ατζέντας αφορούσε τα γουνοφόρα ζώα και ειδικότερα τα αμερικάνικα μινκ, για τα οποία κατατέθηκε από τη Μαρία Αντωνίου σχετική επιστολή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων.   

    Η επίσκεψη στα γραφεία της ENTERPRISE GREECE περιελάμβανε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κ. Μαρίνο Γιαννόπουλο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο, Μέλος του Δ.Σ., κ. Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, αλλά και τη Γενική Γραμματέα Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Θεώνη Αλαμπάση, όπου εξετάστηκαν και αναλύθηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της Καστοριάς και ιδιαίτερα του κλάδου της Γουνοποιίας και τη περαιτέρω τόνωση της εξωστρέφειας.

    Η Μαρία Αντωνίου, με το πέρας των συναντήσεων δήλωσε: “Με τα κυβερνητικά στελέχη και όλους αυτούς τους ανθρώπους έχουμε μία διαρκή και γόνιμη συνεργασία με στόχο όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή μας και τους πολίτες της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία στηρίζει και θα στηρίξει την Καστοριά, όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Καστοριά. Με σταθερά βήματα προχωρούμε μπροστά”.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Με Ταχιάο, Αμανατίδη και Σαββόπουλο στη σήραγγα της Κλεισούρας η Μαρία Αντωνίου

    Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών (αρμόδιο για τις Υποδομές) Νίκο Ταχιάο, κατά την...

    Στην εκδήλωση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος η Μαρία Αντωνίου

    Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη στην εκδήλωση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε...

    Περιοδεία Μαρίας Αντωνίου εν όψει Ευρωεκλογών

    Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, με ομάδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε επίσκεψη σε...

    Επιτροπή ισότητας: Πρόεδρος η Μαρία Αντωνίου με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό

    Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για την Ισότητα, τη...

    Διαβάστε ακόμη

    Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου Μεγάλης Ἑβδομάδος καί Διακαινησίμου 2024

    Πρόγραμμα Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου Μεγάλης Ἑβδομάδος καί Διακαινησίμου 2024 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, 27 Ἀπριλίου 7:00...

    Π.Ε. Καστοριάς: Διαγραμμίσεις οδικού δικτύου σε Μεσοποταμία και Κλεισούρα

    Διαγραμμίσεις πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, η Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με το ανθρώπινο δυναμικό και τα μηχανήματα...

    Άσκηση πυροσβεστικής στο ξενώνα ΒΑΤΤΥΝΑ

    Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καστοριάς, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της...

    Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου

    Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της ΠΕ Καστοριάς κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την...